Agnė Jagelavičiūtė paatviravo apie nėštumą

Žinoma stilistė ir kulinarinės knygos autorė Agnė Jagelavičiūtė, pati šiuo metu besilaukianti pirmagimio, visoms nėščiosioms gana kategoriškai pataria nesirinkti ir netgi vengti seksualių drabužių. „Esminė nėščiosios klaida - noras atrodyti seksualiai", - sako ji.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, Darželio auklėtoja: į mus žiūri kaip į nosių ir užpakalių šluostytojus
Agnė savo nėštumą įamžino originaliai: pamatykite patys

Pasak jos, neverta kelių gyvenimo etapų suplakti į vieną. Drabužiai yra skirti kiekvienam tarpsniui, todėl per išleistuves neverta rinktis vestuvinės suknelės, o esant nėščiai dėvėti seksualumą pabrėžiantį drabužį.

Laidos žurnalistų paklausta, kaip sekasi pačiai nėštumo metu, Agnė šypsosi ir sako, kad gyvenimo ritmas jau dabar labai keičiasi. Šį šeštadienį žiūrovai galės išvysti nuoširdų ir atvirą pokalbį su būsima mama apie kūdikio laukimą, moters išvaizdą ir, žinoma, jos gerą savijautą bei sveikatą.

Dėmesio!
Kviečiame atsakyti į žemiau esančius klausimus ir spalio mėnesio gale išrinksime vieną laimėtoją (su juo susisieksime asmeniškai), kuriam padovanosime 3 mėnesių žurnalo "TAVO VAIKAS" prenumeratą.


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis