Aktorė Driu Berimor: vėl nėščia ir laiminga FOTO

Abejonių nėra - Holivudo žvaigždė Driu Berimor vėl laukiasi! Vienerių metukų dukrytę auginanti mama netrukus vėl gimdys. O kol kas ji išdidžiai pozuoja ant raudonojo kilimo su žaviai pūpsančiu pilvuku!

Visai neseniai aktorė Driu Berimor (Drew Barrymore) nustebino mus žinia, jog vėl laukiasi kūdikio, ir netrukus jos vienerių metų dukrytė Oliv turės broliuką arba sesutę. Šiandien jau galime pasidžiaugti kartu su aktore, kuri spinduliavo laime žengdama raudonuoju kilimu ir neslėpdama pūpsančio pilvuko.

Prieš metus, rugsėjo 26-ąją, Holivudo aktorė susilaukė dukrytės - Oliv Berimor Kopelman (Olive Barrymore Kopelman). Prieš tampant mama, ji ištekėjo už aktoriaus ir meno kūrinių prekeivio Vilio Kopelmano (Will Kopelman). Tai yra trečioji "Čarlio angelų" žvaigždės Driu Berimor santuoka.


Sipa Press/Scanpix nuotr.

Tai, kad po labai trumpos pertraukos laukiasi antrojo vaikučio, akivaizdžiau, negu akivaizdu. Prieš kelias dienas 38 metų aktorė pasirodė „Baby2Baby" Gala vakare Kalifornijoje. Žengdama raudonuoju kilimu moteris tiesiog spinduliavo džiaugsmu ir grožiu. Motinystė jai tinka!

Pametinukus auginti nelengva, sako tai patyrusios mamos, tačiau vaikams drauge augti bus labai smagu. O Driu, neabejojame, su užduotimi susidoros puikiai.

Driu Berimor su vyru Viliu Kopelmanu - fotogalerijoje:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis