Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas tapo tėvais papildyta

Rusijos žiniasklaida ūžia: Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas tapo tėvais. Pranešama, kad jie susilaukė dvynukų - mergaitės ir berniuko.

64-erių metų dainininkė Ala Pugačiova ir TV laidų vedėjas, 37-erių metų Maksimas Galkinas tapo jaunais tėvais, apie tai šiandien informuoja Rusijos žiniasklaida.

Apie tai jai patvirtino skirtingi šaltiniai - ir Pugačiovos šeimos draugė, ir architektai, kurie įrenginėjo garsiajai porai namus. Jame vienas kambarys buvo skirtas vaikams. Pranešama, kad berniuką ir mergaitę pagimdė surogatinė mama, tačiau dvynukų biologiniai tėvai yra Maksimas ir Ala.

Apie tai, kad pora laukiasi vaikų buvo žinoma tik keliems artimiausiems žmonėms, tarp jų - Alos dukteriai, taip pat dainininkei, Kristinai Orbakaitei bei Maksimo Galkino broliui Dmitrijui.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Atlikite testą ir sužinokite, kokie tėvai esate
Kaip vaiko protas priklauso nuo jį gimdančios mamos amžiaus

Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas pažįstami jau 12 metų, priminsime, kad vienintelė Alos dukra - Kristina Orbakaitė jau yra padovanojusi primadonai tris vaikaičius - du berniukus ir vieną mergaitę. Dukters Kristinos dainininkė Ala Pugačiova susilaukė su lietuviu Mykolu Orbaku.

Jau senokai žiniasklaida klausinėjo Alos, ar jie nesiruošia tapti tėvais, ir dviprasmiški atsakymai leido spėlioti, jog bene garsiausia Rusijos pramogų pora gali ryžtis surogatinei motinystei.

Šiandien naujieną Komsomolskaja pravda patvirtino ir Kristina Orbakaitė, pasveikinusi mamą Alą ir Maksimą. "Džiaugiuosi, kad jie pasekė mano pėdomis", - juokavo dainininkė, neseniai pati susilaukusi dukrytės.

Tuo tarpu visai neseniai viename interviu Maksimas Galkinas kalbėjo apie surogatinę motinystę, sakydamas, kad tai puikus būdas žmonėms išpildyti savo svajonę susilaukti vaiko. Žmonės, kovojantys prieš surogatinę motinystę, yra trumparegiškų pažiūrų, tuomet sakė TV žvaigždė. Jam tai pirmieji vaikai.

Ką gi, belieka laukti oficialaus Alos Pugačiovos ir Maksimo Galkino patvirtinimo bei nuotraukų, o kol kas sveikiname jaunus tėvus. Juk jaunas esi tol, kol maži tavo vaikai, ar ne?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis