Ar jūs bučiuojate vaikus į lūpas? Beckhamų nuotrauka sukėlė audringą diskusiją

Keturių vaikų tėvai Victoria ir Davidas Beckhamai šį savaitgalį šventė jauniausiosios atžalos gimtadienį.

Vienintelei Beckhamų dukrytei Harper liepos 10 dieną sukako penkeri metai. Buvusi futbolo žvaigždė ir garsiojo dainininkė meilę savo jaunėlei demonstruoja įvairiomis progomis.

Beckhamai interviu yra pasakoję, kaip po trijų sūnų gimimo kruopščiai planavo, kad ketvirtoji būtų mergaitė.

Davidas Beckhamas viešumoje ne kartą pastebėtas šiltai bendraujantis su Harper. Jis neslepia, kad dukrytė yra jo mažoji princesė, o jos gimimas šeimai padovanojo naujų gyvenimo spalvų ir skonių.

Šį savaitgalį Harper suėjo penkeri metai. Ta proga ir garsusis tėtis, ir mama socialiniuose tinkluose pasveikino savo dukrytę. Šiandien, kai socialiniai tinklai neatsiejami nuo daugelio mūsų gyvenimų, toks žingsnis visiškai suprantamas ir nieko nestebina.

Davido sveikinimas instagrame, kuriame jis prisipažįsta be galo mylįs dukrytę, sulaukė daugiau milijono paspaudimų „Patinka“. Juodai baltoje nuotraukoje įamžinta akimirka, kai Harper bučiuoja tėtį į skruostą, o šis išdidžiai šypsosi, žvelgdamas į kamerą.

Straipsnį „Liaukitės bučiuoti vaikus į lūpas“ rasite čia.

Tačiau dauguma internautų sveikina Harper su gimtadieniu ir žavisi gražiu jos ir tėvų ryšiu, neįžvelgdami Victorios nuotraukoje nieko blogo.

„Pasaulio pabaiga, negi tėvai jau savo vaikų bučiuoti negali?“, – šis komentaras puikiai atspindi pastarųjų internautų poziciją.

Kokia jūsų nuomonė? Laukiame įžvalgų komentaruose.

Parašyk Redakcijai