Besilaukianti Agnė Gilytė: negaliu nei dienos be deserto

Stilistė Agnė Gilytė su vyru šią žiemą susilauks jau antrojo vaikelio.


Parsisiųskite programėles telefonams štai čia: „iPhone“, „Android“. Draugaukime ir Facebooke!

Natūralu, kad visas stiliaus ir išvaizdos paslaptis išmananti moteris net ir kintant figūrai atrodo puikiai, be to, A. Gilytė teigia, kad nėštumas jos mitybos taip pat per daug nepakoregavo.

„Ne, už du nevalgau, todėl stambėju tik per taliją", - nusijuokė moteris kulinariniame šefo Liutauro Čepracko lofte, kur kartu su kitais jo svečiais vertino LNK laidos „Lietuvos superšefas" dalyvius.

Vis dėlto vieno produkto jai tenka atsisakyti - kaip ir pirmojo nėštumo metu, stilistė net negali pakęsti žuvies kvapo. Laidoje tai tapo iššūkiu, kadangi pirmųjų patiekalų tema buvo silkė, kurios paragauti A. Gilytė negalėjo prisiversti. Patiekalus moteris įvertino tik pagal jų išvaizdą, kas, be abejo, sukėlė šiokių tokių pretenzijų iš dalyvių pusės.

„Tai tikrai nėra nieko asmeniško, mane pačią tai labai erzina - ir taip jau antrą kartą, nors paprastai žuvį labai mėgstu, - po filmavimo apgailestavo A. Gilytė. - Įprastai aš maistui nesu išranki, tai yra, neturiu sąrašo - to nevalgau, šito nevalgau... Tačiau geras maistas man labai svarbu, ir aš visada gerai žinau, ko noriu. Jei to negaliu gauti, geriau jau nevalgysiu visai. Kiti sako, kad gaila išmesti maistą, ir panašiai, bet aš tokių taisyklių neturiu, kiekvienas valgis turi būti būtent toks, kokio noriu", - aiškino moteris.

Vis dėlto A. Gilytė laidoje paragavo ir tai, kas ją ypač nudžiugino: „Desertai tikrai labai įsiminė! Abu man taip patiko, kad, jei gerai pamenu, tikriausiai pabaigiau ir Beatos porciją", - juokėsi stilistė, kalbėdama apie kartu laidos dalyvius vertinusią Beatą Nicholson. - Tikrai, dabar esu ponia desertų karalienė, dabar negaliu nei dienos be saldumynų".

Ar veikli moteris ir mama turi laiko ką nors gaminti namuose pati? „Man tai patinka kaip socialinis užsiėmimas, kaip žaidimas - kai gaminame kartu su vyru, arba kai susirenka draugai. Tačiau tos buitinės aistros būti prie puodų neturiu. O kai gaminame, visada bandome kažką originalaus iš receptų knygų, niekada nekepame kotletų išgyvenimui", - pasakojo stilistė. Kaip jos vertinimai pakreips laidos dalyvių likimą, ir kuriam teks atsisveikinti su žaidimu? Visa tai - jau šį šeštadienį 17 val. LNK laidoje „Lietuvos superšefas".

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis