Beyonce patvirtino: taip, aš laukiuosi dvynių

Trečiadienio vakarą socialinis tinklas "Instagram" suūžė nuo netikėtos naujienos: dainininkė Beyonce paskelbė esanti nėščia.

Apie tai, kad Beyonce antro laukiasi, kalbama nuo tada, kai gimė jos pirmagimė Blue Ivy.

Vos pasirodydavo laisvesne suknele, tuoj pasigirsdavo gandų, kad temperamentingoji dainininkė laukiasi vėl. Šiuos spėjimus pakurstydavo ir tai, kad ne viename interviu Beyonce buvo sakiusi, jog jos dukrytė viena tikrai neaugs.

„Norime pasidalinti savo meile ir džiaugsmu. Esame palaiminti dvigubai. Esame neįtikėtinai dėkingi, kad mūsų šeima pasipildys dar dviem asmenimis. Ačiū visiems už jūsų gerumą“, – rašė Beoynce savo instagramo paskyroje.

We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over. We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you for your well wishes. - The Carters

A photo posted by Beyoncé (@beyonce) on Feb 1, 2017 at 10:39am PST

Su vyru Jay-Z Beyonce augina 2012 metais gimusią dukrytę, kurią be proto abu myli ir lepina.

Mažylė ne kartą įamžinta dėvinti keliasdešimt tūkstančių kainuojančiais rūbeliais, o jos gimtadienio šventės bei dovanos visada būna itin įspūdingos.

Pranešimui apie nėštumą dainininkė pasirinko ryškią ir drąsią nuotrauką. Joje ji pozuoja tik su apatiniais ir galvos šydu. Ryškus gėlių fonas kažkuo primena 80 -ojo dešimtmečio nuotraukų stilistiką.

Instagrame Beoynce turi daugiau kaip 92 milijonus gerbėjų, todėl sveikinimų garsiajai porai daugėja kiekvieną sekundę.

Vida Press

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis