Dainininkė Aistė Pilvelytė nesibodi dukrytei pirkti padėvėtų daiktų

Vilniuje vykstančioje „Mamų mugėje" apsilankė dainininkė Aistė Pilvelytė, auginanti keturmetę Ugnę.

„Šioje mugėje apsiperku jau ne pirmą kartą. Tai puiki idėja. „Mamų mugė" labai reikalinga, nes ne visos mamos išgali mokėti šimtus litų už vaikiškus drabužius, kuriuos mažieji taip greitai išauga", - trečiadienio popietę apsilankiusi „Litexpo" parodų rūmuose vykusioje „Mamų mugėje" sakė žinoma dainininkė Aistė Pilvelytė.

Atlikėja šį rudenį pristatė keliolika savo keturmetės dukters Ugnės išaugtų daiktų į komisą. Ji, kaip ir kitos mugės dalyvės, nepraleido progos pasidairyti geresnių daiktų pigiau. Aistė džiaugėsi savo dukrai suradusi visai naujus batus, nenešiotų tamprių ir kitų smulkmenų. Pirkiniams dainininkė skyrė 100 litų.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Emigranto atostogos Lietuvoje: apie tai, as stebina ir kraupina
Penketuko susilaukę tėvai žino, kad lengva nebus

„Mano draugė išleido trigubai daugiau - bet susirinko visą dėžę naujų drabužių. Tai juk lygiai tokie patys daiktai, kaip ir parduotuvėje, tik gerokai pigiau.

Vaikai greitai auga ir drabužių nespėja sunešioti - kam išmesti, jei jie dar gali tarnauti kitiems vaikams. Tad čia apsipirkti verta ne tik taupantiems pinigus - ji naudinga visiems, kurie nori vartoti protingai: nepirkti per daug ir nepermokėti už daiktus, kurių prireiks tik kurį laiką", - įsitikinusi A.Pilvelytė.

Ruošdama savo dukters daiktus mugei Aistė tikina daug neužtrukusi. Jai svarbu, kad daiktų nereikia išmesti, juos galės nešioti kiti vaikai.

„Mamų mugė" Vilniaus „Litexpo" parodų rūmų 5 salėje tęsis iki šeštadienio, rugsėjo 14 dienos. Darbo valandos - 10-19 val.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis