Dainininkės Pink penkiametė duktė raudonai nusidažė plaukus

Apie antrąjį nėštumą neseniai paskelbusi dainininkė Pink vėl dėmesio centre. Šįkart to priežastis – penkiametė duktė Willow.

37 metų dainininkė Pink su savo vyru Carey Hartu laukia gimstant antro vaikelio. Penkiametė poros pirmagimė Willow netrukus turės sesę ar brolį.

Vida Press

Dainininkės vyras savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje pasidalino asmeninėmis šeimos akimirkomis: prieš pat Kalėdas garsioji pora išpildė mergaitės norą ir leido jai nusidažyti plaukus.

Kokią spalvą pasirinko mažylė, ilgai galvoti nereikia – žinoma, taip mamos mėgstamą rausvą!

Vida Press

Carey Hart publikavo net kelias nuotraukas. Vienoje mergaitės plaukai dar tik dažomi, antroje – ji ankstų rytą su jau nudažytais plaukais.

@naomi_knights hooking Willz up with a new look for the holidays. That's how we roll. She will rebel by playing chess and being a prep. #TheBaddest5yrOldYouKnow #LetsHearItParentPolice

A photo posted by Carey Hart (@hartluck) on Dec 22, 2016 at 7:36pm PST

Nuotraukos prieraše tėtis tikina, kad mergaitė yra labai laiminga turėdama „naujus plaukus“. Esą toks netradicinis kalėdinis įvaizdis jai labai patiko.

Someone is VERY excited about her hair this morning lol.

A photo posted by Carey Hart (@hartluck) on Dec 23, 2016 at 7:07am PST

Daug komentatorių palaimino tokį tėčio ir mamos sprendimą, tačiau buvo ir drąsuolių, kurie išdrįso paklausti viešai: „Ar ne per anksti tokio amžiaus mergaitei dažyti plaukus?“.

O ką manote jūs?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis