Dėmesio centre vėl atsidūrė mažieji princas ir princesė

Didžioji Britanija šį savaitgalį buvo šventiškai nusiteikusi – čia iškilmingai švenčiamas rekordiškai ilgai šalį valdančios monarchės gimtadienis.

Karalienė Elizabeth II (90) savo gimtadienį kasmet švenčia spalvingu kariniu paradu ir pasirodymu Buckinghamo rūmų balkone. Šiemet paradas buvo ypatingas – skirtas karalienės Elizabeth II devyniasdešimtmečiui.

Ši diena ypatinga buvo ir princo Williamo (33) šeimai. Rūmų balkone pirmą kartą pasirodė pirmąjį gimtadienį gegužę šventusi princesė Charlotte (1).

Vida Press

Mamai Kate Middleton (34) ant rankų įsitaisiusi mažylė smalsiai stebėjo susirinkusią minią bei Karališkųjų oro pajėgų lėktuvų pasirodymą.

Princui George'ui (2) paradas – jau antrasis. Pernai jis pirmą kartą pasirodė rūmų balkone ir smalsiai žiūrėjo pasirodymą.

Reuters/Scanpix

Kate Middleton rūmų balkone pasirodė vilkėdama tą pačią dizainerio Alexander McQueen suknelę, su kuria krikštijo dukrytę Charlotte. Skyrėsi tik skrybėlaitė.

Vida Press

Įdomu, kad princas George'as vilkėjo baltus marškinėlius ir mėlynus šortus, kuriuos 1984 metais princas Williamas vilkėjo per savo brolio Harry krikštynas. Istorines nuotraukas, kuriose princas Williamas vilki tokius pačius drabužius, kaip per šventę šįkart vilkėjo jo sūnus, galima pamatyti čia.

Didžiosios Britanijos šeimai labai svarbus tradicijų laikymasis, todėl princas George'as jau ne pirmą kartą pasirodo viešumoje pasipuošęs savo tėčio vaikystės drabužiais.

Princesė Charlotte vilkėjo rausvą suknelę, o plaukai buvo susegti rausvu segtuku.

Karalienės tikrasis gimtadienis yra balandžio mėnesį, tačiau jis viešai švenčiamas birželį – tikintis, kad bus geresni, šventei palankesni orai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis