Fotografijose - sunkiai sergančių vaikų svajonės

Nuostabią idėją įgyvendino vienas Kanados fotografas. Sunkiai sergančius vaikus jis paprašė nupiešti savo svajonę, o paskui tą svajonę įgyvendino fotografuodamas vaikus.

Riley gimė su sunkia širdies yda, jam buvo atlikta širdies transplantacija. Nuotraukoje berniukas tapo geležinkelių inžinieriumi.

Vida Press

Vida Press

Kayla serga sunkia Krono liga, o savo piešinyje pavaizdavo mergaitę, jojančią ant žirgo. Jos svajonė išsipildė fotografijoje, kurioje mergaitė skrieja ant balto žirgo.

Vida Press

Vida Press

Sadie serga reta liga, dėl kurios ji negali būti tiesioginiuose saulės spinduliuose. Savo piešinyje mergaitė nutapė ir saulę, ir drugelį, ir vasaros lengvumą. Tokią ją pamatė ir fotografas, pavertęs ją Saulės fėja.

Vida Press

Vida Press

David buvo tik aštuonios dienos, kai jam buvo atlikta pirmoji širdies operacija. Savo piešinyje berniukas nupiešė raketą, skrendančią į kosmosą, o fotografas išpildė jo svajonę ir leido jam tapti tikru kosmonautu.

Vida Press

Vida Press

Naomi ligos pasekmė yra ta, kad mergaitė yra nuolat pavargusi, jai sunku judėti. Tačiau ji svajoja šokti - tą patvirtino ir jos piešinys. Fotografas patalpino Naomi tarp aguonų, kur ji šoka savo svajonių šokį.

Vida Press

Vida Press

Anniek piešinyje ji save nupiešė prie smėlio pilies. Jos svajonę įgyvendino ir fotografas, pavertęs ją pilies valdove. Mergaitei jau buvo operuota širdis, ateityje reikės ir daugiau jos operacijų.

Vida Press

Vida Press

Alexandria vos gimusi būtų neišgyvenusi, jei būtų neatsiradęs donoras ir jai nebūtų persodintos kepenys. Šiandien mergaitė džiaugiasi galimybe gyventi. Mažylę fotografas pavaizdavo kaip žemės karalienę, aplink kurią auga daug, daug saldainių.

Vida Press

Vida Press

Kayleigh kenčia nuo reumatinio artrito. Savo piešinyje mergaitė nupiešė save su mama šalia pilies.

Vida Press
Vida Press

Marco yra persodinta širdis, jo ligų kortelėje yra įrašas „vėžys". Savo piešinyje jis nupiešė saulę ir žemę, o fotografas pavertė jį pasaulio tyrinėtoju, keliautoju, kuris nori pažinti žemę.

Vida Press

Vida Press

Ryley, kurios gyvybę išgelbėjo transplantacija, kai jai buvo 7 mėnesiai, nupiešė vienaragį, save ir mamą. Fotografas pasistengė išpildyti jos svajonę.

Vida Press

Vida Press

Idėjos ir nuotraukų autorius - kanadietis fotografas Shawn Van Daele.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis