Garsiausi pasaulio tėčiai, kurie dėl savo dukryčių padarytų viską

Nors žinomi tėčiai neretai būna ribojami itin griežtų dienotvarkių, vis dėlto jie sugeba rasti laiko, kurį su džiaugsmu leidžia su savo šeima.

Vinas Dieselis ir jo dukros

V. Dieselis turi sūnų Vincentą ir dvi dukras Hanią ir Pauline, kurių susilaukė su gyvenimo partnere Paloma Jimenez. Veiksmo filmų žvaigždė yra prisipažinęs, kad tėvystė jam – tai neabejotinai svarbiausias viso gyvenimo vaidmuo: „Labiausiai pašėlęs mano pasirodymas? Tėvystė."

Vida Press

Robbie Williamsas ir jo dukra Teddy

R. Williamas kartu su žmona Ayda Field tėvais pirmą kartą tapo prieš šiek tiek daugiau nei ketverius metus, kai jiems gimė dukra. Po dvejų metų džiaugsmo jų šeimoje buvo dar daugiau – gimė sūnus. Dainininkas pripažįsta, kad tėvystė jį labai džiugina. „Esu vystyklų prižiūrėtojas, vyriausiasis vystyklų prižiūrėtojas. Man tai patinka. Mėgstu stengtis, kad ji atsirūgtų. Man patinka ją maitinti, keisti vystyklus. Keista, bet man ši veikla yra išskirtinė." – apie pirmagimės Teddy auginimą yra sakęs jis.

Vida Press

Ashtonas Kutcheris ir jo dukra Wyatt

Su žmona Mila Kunis aktorius A. Kutcheris dukters Wyatt susilaukė prieš dvejus metus. Prieš kurį laiką šeimoje ir vėl įvyko pagausėjimas – gimė dar vienas vaikas. Akivaizdu, kad tėvystė aktoriui išėjo į naudą. „Tai teisėtai turėtų būti vadinama nuostabiausiu dalyku gyvenime. Noriu būti geresnis," – interviu yra pasakojęs A. Kutcheris.

Vida Press

Dwayne'as Johnsonas ir jo dukra Jasmine

D. Johnsonas su pirmąja žmona susilaukė dukters, kuri šiuo metu jau yra paauglė. Prieš metus su savo mergina Lauren Hashian jis susilaukė antro vaiko. Veiksmo filmų herojus su mažyle savo dukrele elgiasi labai globėjiškai. „Tėvystė – nuostabiausias darbas gyvenime. Kai ją vos gimusią paėmiau ant rankų, paliečiau jos rankeles, pažadėjau jai, kad visada ja rūpinsiuosi. Ji bus saugi visą savo gyvenimą." – jautriomis emocijomis dalijosi aktorius.

Vida Press

Johnas Legendas su dukra Luna

Dainininkas ir dainų autorius J. Legendas – puikus mažosios savo dukrelės tėvas ir mylintis savo žmonos Chrissy Teigen vyras. Jis nori mėgautis kiekviena tėvystės akimirka. „Tiesiog turi šį mažą žmogų, kuris yra tavo ir tavo mylimosios kūrinys. Manau, iš tikrųjų neįtikėtina, kai gali matyti savo atspindį mažame vaike, kurį augini, mokai ir auklėji. Džiaugiuosi turėdamas tokią galimybę." – pasakojo jis.

Vida Press

Mattas Damonas ir jo dukros

M. Damonas kartu su žmona Luciana Barroso augina net keturias dukras. Aktorius tikina, kad jaučiasi apsuptas meilės, kai būna su savo mažosiomis mergaitėmis. „Vienintelis būdas apibūdinti tėvystę, na, tai galbūt skamba kvailai, tačiau atsimenate, kaip filme apie Kalėdas pavogusį Grinčą jo širdis padidėja penkis kartus? Atsiranda pilnatvė, trunkanti amžinai." – vaizdingai tėvystės džiaugsmą nupasakojo aktorius.

Vida Press

Ryanas Reynoldsas su dukra James

Neseniai kanadiečių aktorius su žmona taip pat aktore Blake Lively tapo dviejų vaikų tėvu. Abudu tikina dėl savo vaikų galintys padaryti bet ką. „Mano dukra jau yra apvyniojusi mane apie savo mažą pirštelį, ji pasako „Dada" ir aš jau būnu pasirengęs prasiveržti pro cemento sieną, kad atsidurčiau prie jos. Tai neįtikėtina, man tai labai patinka." – maloniais tėvystės įspūdžiais dalinosi jis.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis