Garsioji aktorė tvirtina, kad vaikų niekada nenorėjo ir neplanavo

Aktorė Renee Zellweger ne kartą atsakinėjo į klausimą, kodėl ji neturi ir nenori turėti vaikų.

47 metų aktorė Renee Zellweger naujausiame Bridžitos Džouns sagos filme suvaidino rūpestingą būsimą mamą. Tiesa, ji tiksliai nežino, kieno vaiką nešioja po širdimi, tačiau pati jo labai laukia, sveikai maitinasi, vaikšto į nėštumo kursus ir perka jam kraitelį.

Gyvenime Renee Zellweger to neteko patirti, todėl, kad neturėti vaikų – jos pačios sąmoningas apsisprendimas. Žiniasklaidoje ne kartą aktorė buvo cituojama kaip griežta bevaikystės šalininkė, nevyniojanti žodžių į vatą: „Nenoriu turėti vaikų, nes man tai atrodo vergystė".

Vida Press

Pasirodžius naujausiam jos suvaidintam filmui „Bridžitos Džouns kūdikis", kalbos apie tai vėl atsinaujino. Aktorė, suvaidinusi nėščią Bridžitą Džouns, dar kartą pareiškė, kad kiekviena moteris turi teisę nuspręsti pati, ir tą apsisprendimą reikia gerbti.

Vida Press

Renee Zellweger interviu sakė jaučianti aplinkinių spaudimą kurti šeimą bei susilaukti vaikų. Esą paplitusi nuomonė, kad moteris tampa laiminga tik tada, kai susilaukia vaikų. Tačiau taip nėra. „Niekada specialiai neplanavau, būsiu mama ar nebūsiu, tiesiog taip susiklostė. Moteris turi turėti teisę į apsisprendimą. Laisva valia ir yra svarbiausias prioritetas. Vaikai ir vyras seniai nėra lemiamas rodiklis, nusakantis moters, kaip asmenybės, vertę", - sakė aktorė.

Vida Press

Šie išsakyti aktorės žodžiai įplieskė nemenką diskusiją. Socialiniuose tinkluose bei žiniasklaidoje pasirodė pasisakymų, kurie pritarė Renee ir priešingai, prieštaravo jai. Buvo manančių, kad tokie žvaigždės žodžiai tėra savęs nuraminimas ir saviapgaulė.

Vida Press

Tiesa, kituose interviu Renee yra sakiusi, kad mėgsta vaikus ir mielai džiaugiasi savo draugių atžalomis. Tačiau savi ir svetimi vaikai turi esminį skirtumą. Svetimais gali pasidžiaugti ir grąžinti.

Vida Press

Renee išgarsino filmai apie žodžio kišenėje neieškančią ir moteriškos laimės ieškančią Bridžitą Džouns. Prieš tapdama žinoma aktore, Renee buvo populiari striptizo šokėja, filmavosi alaus ir mėsainių reklamoje, vaidino mažo biudžeto koviniuose filmuose.

Kai buvo ieškoma aktorė filmui pagal H. Filding knygą „Bridžitos Džouns dienoraštis", niekas iš žvaigždžių nesutiko vaidinti patologiškos trisdešimtmetės nevykėlės - juk tam reikėjo priaugti penkiolika kilogramų. Renee priėmė iššūkį, suvaidinusi tapo žvaigžde ir susikrovė rekordinius honorarus.

Vida Press

Aktorė prisipažįsta, kad po pirmojo Bridžitos Džouns vaidmenio ir po to sekusio filmo „Čikaga" ji jautėsi išsekusi ir planavo stabdyti karjerą, daugiau dėmesio skiriant asmeninei laimei. Tačiau apkeliavusi daugybę šalių ir atsipūtusi, ji vėl grįžo į filmavimo aikštelę.

Vida Press

Kokios kitos žinomos moterys sąmoningai renkasi gyvenimą be vaikų, sužinosite kitame mūsų straipsnyje:

Be vaikų ir laimingos: sako tiesą ar meluoja?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis