Garsioji aštuonetuko mama grįžta į viešumą ir pripažįsta padariusi daug klaidų

14 vaikų mama Natalie Suleman sugrįžo į viešumą, duodama išsamų ir atvirą interviu „Daily mail“.

Aštuonetuko susilaukusi Natalie Suleman niekada nebuvo itin teigiama žiniasklaidos herojė. Žmonėms įtarimą sukėlė jau pats pastojimo su aštuoniais vaikais faktas: būdama vieniša motina ir jau turėdama 6 vaikus, ši moteris ryžosi pagalbinio apvaisinimo procedūrai.

Vida Press

Tąkart jai buvo įsodinta 12 embrionų, iš kurių prigijo 8. Suleman išnešiojo aštuonetuką ir pagimdė 2 mergaites bei 6 berniukus: Jonah, Nariyah, Josiah, Maliyah, Isaiah, Noah, Jeremiah ir Makai.

Vida Press

Po gimdymo moteris garsėjo savo neadekvačiais poelgiais, vaikų nepriežiūra, nevykusiomis plastinėmis operacijomis, priklausomybe alkoholiui ir vaistams.

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Aštuonetuko mamą daugelis kaltino, kad vaikų ji laukėsi tik tam, kad iš jų gimimo pasipelnytų, o jos pačios elgesys buvo pasibaisėtinas.

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Šiandien interviu Natalie, anksčiau visų vadinta Nadia, sako, kad pati supratusi, jog nuriedės į bedugnę, todėl išsiskyrė su visais savo vadybininkais ir ėmėsi gyventi įprastą, normalų, gyvenimą.

Vida Press

Vida Press

Šiuo metu garsiajam aštuonetukui jau septyneri metai, o į viešumą sugrįžusi jų mama tikina, kad visos nesėkmės ir juodasis jos gyvenimo periodas jau praeityje.

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Moteris kurį laiką buvo tapusi striptizo šokėja (kaltinta ir dalyvavimu pornografijos industrijoje), kaip aiškina šiandien, tik todėl, kad norėjo išmaitinti gausią šeimą. Vėliau ji tapo priklausoma nuo raminamųjų vaistų. Interviu Suleman sako supratusi, kad arba turi susiimti, arba gyvenimas nueis perniek. Taip 2013 ji paliko pramogų pasaulį ir ėmė skirti daugiau dėmesio savo sveikatai bei vaikams.

Skaudžių smūgių likimas moteriai nepagailėjo ir pastaraisiais metais: 2014 metais jos rankose nuo vėžio mirė motina, nuo alkoholio priklausomas tėvas po avarijos liko neįgalus.

Kalifornijoje gyvenanti moteris tikina, kad šiuo metu susirado mėgstamą darbą, rūpinasi savo vaikais, gamina jiems šviežią maistą ir stengiasi, kad visi gyventų sveiką gyvenimo būdą. Tiesa, ne visi iš 14 jos vaikų yra sveiki: keliems nustatytas autizmas, vienas iš vaikų nekalba, o vienas turi sunkų neįgalumą. Pati Suleman taip pat buvo gąsdinama, kad po nėštumo, kuomet nešiojo 8 vaikus, turės nuolatinių sveikatos problemų, sunkiai galės pati vaikščioti, tačiau ji tvirtina, kad jaučiasi kaip niekad žvali ir sveika. Šiuo metu šeima laikosi vegetariškos mitybos principų, o Suleman aktyviai remia autistų tėvų organizacijas.

Vida Press

Kiekvieną dieną Suleman su vaikais užbaigia gražia tradicija – kiekvienas šeimos narys turi pasakyti, kam ir už ką jis yra dėkingas už šią prabėgusią dieną.

Vida Press

Ji vis dar yra viena, kaip pajuokavo interviu, "Ištekėjusi už savo šeimos – savo vaikų". Tai, kad praeityje padarė daug skaudžių klaidų, ji nuo vaikų neslepia ir su jais kalbasi apie viską. Moters svajonė, kad jie užaugtų dorais žmonėmis.

Kaip šiandien atrodo aštuonetukas ir jų mama, galima pamatyti ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis