Garsioji porelė laukiasi penktojo vaiko?

Victoria ir Davidas Beckhamai – viena iš garsiausių Didžiosios Britanijos šeimų, tad nieko stebėtino, kad jų gyvenimas lyg po padidinamuoju stiklu stebimas visą laiką, kol jie drauge.

Ar tikrai penktasis vaikas pakeliui pas Bekhamus?

Pora, kurios turtas vertinamas pusę milijardo svarų, šiuo metu vėl atsidūrė dėmesio centre. Užsienio žiniasklaidoje padaugėjo spėjimų, kad garsioji dizainerė Victoria Beckham gali lauktis penktojo vaiko.

Šiuo metu penktojo vaiko laukiasi gera Victorios draugė, garsiojo kulinaro Gordono Ramsay žmona Tana Ramsay. Taip pat penktąjį vaiką tuoj sūpuos kita garsi britų žvaigždžių šeima – Jameso Oliverio.

Vida Press

Buvusi merginų grupės „Spice Girls" narė V. Beckham (42) yra ne kartą viešai sakiusi, kad daugiau vaikų neplanuoja.

Tačiau šeimai artimi šaltiniai išplepėjo, kad penkto vaiko idėja Beckhamų šeimoje nenumirusi. Esą šiuo metu Victoria pakoregavo mitybą taip, kad joje būtų gausu produktų, turinčių folio rūgšties.

Folio rūgštis būtina planuojant nėštumą ir pirmaisiais jo mėnesiais. Ji saugo būsimąją vaikelį nuo galimų apsigimimų bei moterį - nuo persileidimo. Folio rūgšties turintys maisto produktai dažnai yra žalios spalvos, tai – špinatai, brokoliai, lapinės salotos, žalieji žirneliai.

Vida Press

Praeityje buvęs garsusis futbolininkas Davidas su žmona augina 3 sūnus ir dukterį Harper, kurios susilaukė 2011 metais. Jis ne kartą buvo tituluotas supertėčiu, nes viešumoje nevengia rodyti meilės savo jauniausiajai atžalai.

Beje, dėl itin didelės meilės dukteriai, Davidas yra sulaukęs ir kritikos. Savo socialiniuose tinkluose jis buvo patalpinęs nuotrauką, kurioje keturmetė mergaitė vis dar naudoja čiulptuką. Komentatoriai pasibaisėjo tuo - esą tokio amžiaus vaikui čiulptukai tikrai nereikalingi.

Bekhamų sūnūs – Brooklyn (17), Romeo (13) ir Cruz (11) – be galo myli jauniausiąją sesutę, tad, ko gero, nesupyktų, jei tėvai jiems padovanotų dar vieną mažylį.

Ar pasitvirtins gandai apie penktąjį šeimos vaiką, neaišku. Vienur rašome, kad Victoria jau laukiasi, kitur skelbiama, kad ieško pakaitinės motinos ir pati gimdyti nesiruošia. Tačiau kaip rodo patirtis, pranešimų apie planuojamus žvaigždžių nėštumus būna kur kas daugiau, negu jų gimdymų. Štai vien Kate Middleton žiniasklaida tiek kartų skelbė nėščia, kad jei visi spėjimai būtų pasitvirtinę, ji dabar būtų mažiausiai 10 vaikų mama.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis