Gimdyti po 40? Šios žinomos moterys taip ir padarė

Anksčiau moteris, kuri gimdydavo 35 -erių, jau buvo laikoma brandžia mama, kuriai ir medikai, ir aplinkiniai skirdavo daugiau dėmesio, negu įprastai skiria nėščiosioms. Šiandien vėlyvos motinystės kartelė yra kiek pakilusi, ir nelabai ką stebina gimdančios keturiasdešimtmetės.

Halle Berry

Sulaukusi 41- erių Halle Berry susilaukė dukrytės Nahlos. Išsiskyrusi su jos tėčiu, garsioji aktorė susituokė su kolega aktoriumi Olivier Martinez ir būdama 46 -erių ėmė lauktis bendro vaikelio. Sūnus Maceo gimė 201 metų spalį, ir po kelių mėnesių aktorė grįžo į filmavimo aikštelę.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kada gimdyti natūraliai yra pavojinga?
Kas vėlai gimdo - ilgiau gyvena?

Halle Berry ir Olivier Martinez
Vida Press

Uma Thurman

Būdama 41 -erių amerikiečių aktorė pastojo trečią kartą. Uma Thurman turėjo du vaikus iš buvusios santuokos su aktoriumi Ethan Hawke. Dukrytės brandžiame amžiuje Uma susilaukė su prancūzų kilmės verslininku. Mažylė Luna gimė  2012 metų liepos mėnesį.

Uma Thurman su dukryte Luna
Vida Press

Carla Bruni

Buvusi pirmoji Prancūzijos ponia Carla Bruni dukrytės susilaukė 43 -ejų metų. Kartu su vyru, buvusiu Prancūzijos prezidentu (2007 -2012), Nicolas Sarkozy jie dukrytę pavadino Giulia.

Carla Bruni Sarkozy su Nicolas Sarkozy ir Giulia
Vida Press

Salma Hayek

Kai gimdė savo dukrytę Valentina Paloma, žavioji aktorė buvo sulaukusi 41 -erių. Salma Hayek nepasiėmė kūrybinių atostogų ir greitai grįžo į darbus.

Salma Hayek su vyru Francois Henri Pinault ir dukryte Valentina Paloma
Vida Press

Geena Davis

Šią "Oskaru" apdovanotą aktorę galima pavadinti savotiška rekordininke tarp žinomų mamų. Su vyru gydytoju Reza Jarrahy aktorė dukrytės susilaukė būdama 46 -erių. Būdama 48 -erių ji gimdė vėl ir šįkart - dvynukus berniukus.  Ši aktorė buvo nominuota "Oskarui" už vaidmenį 1991 metų dramoje "Telma ir Luiza", kurioje ji nusifilmavo kartu su Susan Sarandon.

Geena Davis su šeima
Vida Press

Cherie Blair

Buvusio Didžiosios Britanijos premjero Tony Blair žmona Cherie pastojo ir gimdė sulaukusi 45-erių metų. Tai buvo jau ketvirtasis poros vaikas. 2000 metais gimė jauniausiasis sūnus Leo.

Tony Blair su žmona Cherie ir vaikais
Vida Press

Madonna

Dainininkę irgi galima priskirti prie "vėlyvų" mamų - pirmosios dukters  Lourdes ji susilaukė 1996, būdama 38-erių. Kai buvo 42-ejų, Madonna susilaukė sūnaus Rocco.

Dainininkė Madonna
Vida Press

Nicole Kidman

Australų kilmės aktorė mama tapo 41 -erių. Su muzikantu Keith Urban ji susilaukė dukrytės Sunday Rose. Po dviejų metų Nicole vėl tapo mama, tačiau šį kartą pasinaudojo pakaitinės motinos paslaugomis.

Nicole Kidman su vyru Keith Urban
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis