Gimtadienio proga paviešinta naujausia mažojo princo nuotrauka FOTO

Liepos 22 -ąją Didžiosios Britanijos princo Williamo ir jo žmonos, Kembridžo kunigaikštienės, Catherine Middleton sūnelis George'as švenčia vienerių metukų gimtadienį. Ta proga Karališkieji rūmai išplatino naujausią mažojo princo nuotrauką.

Iš viso pirmojo gimtadienio proga nuspręsta visuomenei parodyti 3 naujausias princo George'o nuotraukas. Visų jų autorius - žinomas fotografas John Stillwel.

Pirmoji nuotrauka jau paviešinta šiandien. Ji padaryta liepos 2-ąją dieną Londono gamtos ir istorijos muziejuje, čia vykstančioje egzotinių drugelių parodoje, kur mažylis lankėsi su tėvais.

Tai viena iš trijų oficialių nuotraukų, kurios padarytos pirmojo princo George'o gimtadienio proga
AP/Scanpix

Nuotraukoje - princas George'as žengia savo pirmuosius savarankiškus žingsnelius. Kitos dvi nuotraukos bus išplatintos ryt ir poryt, iki liepos 22 -osios, kuomet mažylis švęs pirmųjų metų gimtadienį.

Jo karališkoji didenybė Kembridžo princas George - taip oficialiai skamba mažojo kūdikio vardas. Princas George'as vienerių metų gimtadienį švęs artimųjų apsuptyje. Jam pasisekė, nes štai jo tėtis Williamas per savo pirmąjį gimtadienį buvo toil nuo tėvų. Jo tėtis princas Charlesas ir mama princesė Diana buvo išvykę vizito į Kanadą, ir pirmąjį gimtadienį švenčiantį mažylį pasveikino telefonu.

Princas Charlesas ir princesė Diana
Princas Charlesas ir princesė Diana
AP/Scanpix

Apskritai, Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos gyvenimą stebintys apžvalgininkai konstatuoja, kad mažasis George'as pirmaisiais gyvenimo metais gavo maksimaliai dėmesio iš savo mamos ir tėčio. Natūralus ir jų noras apsaugoti berniuką nuo viešo gyvenimo ir paparacių.

Princas Williamas ir Kate parodė savo kūdikį kitą dieną po gimdymo
AFP/Scanpix

Nuo 8 mėnesių kūdikis turi naują auklę. Ispanų kilmės Maria Teresa Turrion Borrallo yra baigusi prestižinę Norlando mokyklą Londone. 

Princo George'o auklė
Reuters/Scanpix

Ši moteris turi didelę darbo patirtį ir geriausias rekomendacijas, todėl buvo atrinkta dirbti karališkosios šeimos namuose. Auklė lydėjo George'ą į Australiją ir Naująją Zelandiją, kur vyko oficialus princo Williamo ir jo žmonos Kate Middleton vizitas. Beveik tris savaites trukusios kelionės metu kai kuriuose renginiuose dalyvavo ir mažasis jų sūnelis.

Princas George'as liepos 22-ąją švenčia pirmąjį gimtadienį
Reuters/Scanpix

Princas George'as gimė liepos 22-ąją, 16.24 val. Vienoje Londono ligoninių, prie kurios jau kelios dienos prieš tai budėjo minios žurnalistų iš viso pasaulio. 

Kitą dieną po gimdymo Kate su Williamu pasirodė visiems smalsuoliams, laikydami ant rankų naujagimį. 

Mažylis yra trečiasis eilėje į sostą, po tėčio Williamo ir senelio Charleso. Jo karališkasis titulas, kai jis juo taps, bus George VII ir tai bus 43 -asis Didžiosios Britanijos monarchas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis