Gražiausios akimirkos iš karališkųjų krikštynų Švedijoje (FOTO)

Švedijos princesė Madeleine ir jos sutuoktinis Christopher O'Neill pakrikštijo trečiąją savo atžalą.

Penktadienį Drotingholmo rūmų koplyčioje buvo pakrikštyta jauniausia Švedijos karališkosios šeimos narė - princesė Adrienne'a.

Princesė gimė kovo 9 d. ir yra trečiasis princesės Madeleine'os ir jos sutuoktinio verslininko Christopherio O'Neillo vaikas.

Pora taip pat augina 4 metų princesę Leonorą ir 2 metų princą Nikolasą. Abu vaikai taip pat dalyvavo savo sesutės krikštynose.

35 metų princesė Madeleine'a yra jauniausias karaliaus Karolio XVI Gustavo ir karalienės Silvijos vaikas, o penktadienį pakrikštyta princesė Adrienne'a - jau septintoji karaliaus ir karalienės anūkė bei dešimtoji eilėje į sostą.

EPA-ELTA

Mažylei priklauso titulas - Blekingės hercogienė Adrienne'a.

Princesė neverkė, kai ją krikštijo Upsalos arkivyskupė Antjė Jackelen. Kūdikis buvo papuoštas krikšto skraiste, kurią karališkoji šeima naudoja jau nuo 1906-ųjų.

EPA-ELTA

Ceremonijos metu arkivyskupė pabrėžė, kad birželio 8-oji yra ypatinga diena princesei Madeleine'ai ir jos vyrui, nes pora susituokė būtent šią dieną 2013 metais. Po metų, birželio 8 d., taip pat buvo pakrikštyta pirmoji jų atžala princesė Leonore'a.

EPA-ELTA

Jūsų dėmesiui – gražiausios šventės akimirkos.

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis