Ištekėjo besilaukianti 46 metų Holivudo žvaigždė Halle Berry

Artėjantis penkiasdešimtmetis - ne kliūtis tapti mama. Oskaro aureatė, viena žaviausių Holivudo žvaigždžių, Halle Berry (46) ne tik laukiasi antro vaikučio, bet ir ką tik slapčia ištekėjo už ilgamečio draugo Oliver Martinez (47).

Slaptai susituokė Prancūzijoje

Pasaulio žiniasklaida praneša, kad Berry nusprendė susituokti su ilgamečiu savo draugu Oliver Martinez. Slapta šventė vyko Prancūzijoje netoli Bordo, joje dalyvavo apie 60 artimiausių draugų.

Tai, kad keturiasdešimt šešerių metų Halle Berry laukiasi antrojo vaikučio, daug kam buvo staigmena, ir sukėlė abejonių, ar aktorės amžius dar tinkamas tapti mama. Tačiau, atrodo, šios kalbos gražiajai aktorei nė motais, nors ji ir yra interviu sakiusi, kad nėštumas jai buvo netikėtas.

Trečioji santuoka ir antrasis vaikas

Iš ankstesnių santykių su modeliu Gabrieliu Aubry aktorė turi 5-erių metų dukrą Nahlą. Moteriai tai jau trečioji santuoka, Oliver - pirmoji.

Vaiko gimdymas brandžiame amžiuje - ne naujiena, ypač Holivude. Tiesa, žvaigždės mielai naudojasi ir surogatinių motinų paslaugomis, kai kūdikį išnešioja pasamdyta moteris.

Tuo tarpu Halle Berry gimdymas planuojamas rudenį, o augant pilvukui ji tebelieka viena stilingiausių ir žaviausių savo kartos aktorių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis