Ivanka Trump pagimdė sūnų ir išrinko jam vintažinį vardą

Spalio 14 -ąją, pirmadienį, antrosios atžalos susilaukė verslininkė Ivanka Trump su vyru Jaredu Kushneriu. Milijardieriaus Donaldo Trumpo duktė rinkdama vardą naujagimiui neišradinėjo dviračio ir mažylį pavadino senu, klasikiniu vardu.

Garsaus verslininko Donaldo Trumpo dukra, taip pat verslininkė, Ivanka Marie Trump pirmadienį, spalio 14 -ąją, antrąkart tapo mama. Jai ir sutuoktiniui J.Kushneriui gimė sūnus. Pora jau augina dvejų metų dukrytę Arabellą Rose.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Kas nutinka, kai vaikai mato tėvus nuogus?
Kokios žinomos šeimos Lietuvoje yra daugiavaikės?

Ne kartą stilingiausia moterimi tituluota verslininkė ilgai nesvarstė, kokį vardą suteikti mažyliui. Pranešama, kad dviejų parų naujagimis jau turi vardą. Senelių garbei berniukas pavadintas Juozapu Frederiku (Joseph Frederik).

Tai seni, klasikiniai vardai, kurie jau senokai nepatenka į populiariausių vardų topus.

Verslininkė antrojo nėštumo metu daug dirbo ir žavėjo aplinkinius ypatingu stiliaus pojūčiu net ir likus kelios dienos iki gimdymo. Milijardieriaus duktė socialiniame tinkle pasidalino labai žavia savo nuotrauka, kurioje ji, trumpu sijonėliu ir aukštakulniais bateliai, yra pasiruošusi gimdymui. "Paskutinės 7 dienos", - taip pavadino ji nuotrauką.

Iki gimdymo buvo likusios vos kelios dienos, kai Ivanka Trump paviešino šią savo nuotrauką.

Ivanka Trump už „The New York Observer" leidėjo ir "Kushner Companies" vadovo Jaredo Kushnerio ištekėjo 2009 metais. Per ketverius metus pora jau du kartus patyrė motinystės ir tėvystės skonį.

Savo tinklalapyje Ivanka paviešino ir pirmąją sūnelio nuotrauką. Ją galima pamatyti čia.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis