Janet Jackson neįmanoma atpažinti: kas lėmė tokius pokyčius

51 metų Janet Jackson nustebino savo gerbėjus pasirodžiusi neatpažįstamai pasikeitusi savo koncertinio turo Luizianoje metu.

Janet Jackson prieš metus laukėme atvažiuojant koncertuoti į Lietuvą. Tačiau koncertinis turas neįvyko - 50 metų Janet tąkart paskelbė besilaukianti pirmojo kūdikio.

J. Jackson už milijonieriaus iš Kataro Wissamo Al Manos ištekėjo 2012 metais. Tai, kad būdama brandaus amžiaus dainininkė ėmė lauktis pirmagimio, prilygo stebuklui. Sūnaus Eissa pora susilaukė 2017 metų sausio 3 dieną.

Nėštumo metu Janet Jackson vengė viešumos, todėl yra vos keli kartai, kai garsioji dainininkė fotografų buvo užfiksuota viešumoje. Tąkart pro gerbėjų akis nepraslydo tai, kad moteris priaugo tikrai nemažai svorio.

Vida Press

Vėliau, duodama interviu, Janet yra prasitarusi, kad jos nėštumas buvo komplikuotas, buvo skirtas net lovos režimas. Moteris nėštumo metu negalėjo judėti, sportuoti ar riboti savo maistą. Todėl pasak įvairių šaltinių, Janet Jackson nėštumo metu priaugo daugiau kaip 30 kilogramų.

Vida Press

51 -ąjį gimtadienį atšventusi moteris jau iš anksto buvo suplanavusi savo koncertinį turą, kuris turėjo prasidėti 2017 metų rudenį.

Vida Press

Fanai spėliojo, kaip seksis Janet sugrįžti į prieš tai buvusią fizinę formą, nes koncertų metu dainininkė daug juda, koncertų grafikas įtemptas, o tam reikia daug ištvermės.

Vida Press

Kaip nustebo atėjusieji į Janet koncertą Luizianoje, pamatę scenoje kone perpus sulieknėjusią dainininkę. Akivaizdu, kad ji ne tik atsikratė po gimdymo likusių kilogramų, bet ir tapo lieknesnė, negu buvo iki gimdymo.

Vida Press

Kaip dainininkei pavyko taip nudailinti savo kūno formas? Šeimai artimi šaltiniai išdavė žiniasklaidai, jog visa tai - tik Janet stiprios valios rezultatas. Esą moteris sporto salėje praleisdavo iki 15-16 valandų per parą. Jai buvo sudaryta griežta dieta ir iškrovos dienos.

Vida Press

Akivaizdu, kad po motinystės atostogų Janet yra pasiilgusi scenos ir pasirengusi maloniai stebinti savo gerbėjus.

Vida Press

Pastaruoju metu daugiau buvo kalbama ne apie muzikinius dainininkės planus,o apie skyrybas. Mat prabėgus vos trims mėnesiams po sūnaus gimimo, paaiškėjo faktas, jog ji skiriasi su milijonieriumi verslininku Wissamu Al Mana. Kalbos apie skyrybas pasklido balandžio pradžioje, iš viso pora santuokoje pragyveno penkerius metus. Šaltiniai tvirtina, kad šeimą sugriovė kultūriniai poros skirtumai.

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Kol kas skyrybų procesas vyksta ramiai. J. Jackson nori likti Londone, kur rūpinsis sūnumi Eissa, o buvęs jos sutuoktinis verslininkas Wissamas Al Mana planuoja vystyti verslą Niujorke ir Katare.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis