Jaudinantis VIDEO: fotografė įamžina miegančio sūnaus sapnus

Jos kūryba yra tokia lengva, jog primena sapnų debesėlį. Ant kurio miega jos sūneliai, kai ji juos fotografuoja. Originalūs menininkės darbai jau sulaukė didžiulio atgarsio.

Kaip manote, ką vaikai veikia miegodami? Keistas klausimas, sakysite? Visai ne! Viena JAV menininkė, auginanti tris sūnelius, įsitikinusi, kad miegodami vaikučiai sapnuoja pačius spalvočiausius sapnus, jie keliauja į pačias tolimiausias fantazijos keliones.

Queenie Liao yra laisva menininkė, auginanti tris sūnus ir gyvenanti Kalifornijoje, JAV. Neseniai ji sukūrė fotografijų ciklą, kuriame įamžintas jos miegantis mažasis sūnelis Wengenas.

TAIP PAT SKAITYKITE:
9 dažniausios jaunų tėvų klaidos
75 -erių lietuvis nori tapti vyriausiuoju Europos tėčiu

Menininkė savo darbuose įamžina tarsi svajonę, fantaziją. Iš rūbų ir įvairių daiktų ji sukuria tam tikrą situaciją, kurios centre atsiduria tuo metu miegantis jos sūnelis.Čia jis skrenda oro balionu, čia jis ima interviu iš JAV prezidento... Sukurtos situacijos yra pačios netikėčiausios.

Menininkės albume „Wengenas Stebuklų šalyje" tilpo daugiau kaip šimtas miegančio mažylio nuotraukų. Menininkė ir mama neslepia, kad ją įkvėpė tokių žinomų menininkių kaip Adele Enersen arba Anne Geddes darbai.

Menininkė Youtube tinkle patalpino filmuką su įstabiomis nuotraukomis iš albumo „Wengenas Stebuklų šalyje". Sulaukus milžiniško susidomėjimo, Queenie Liao sukūrė ir atskirą paskyrą Facebook tinkle, kur gali rinktis visi jos kūrybos gerbėjai.


Pasinerkime drauge į svajonių ir fantazijos šalį:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis