Jaudinantis VIDEO: kaip savo kurčius tėvus nustebino penkiametė

Šiomis dienomis penkiametė Claire Koch tapo interneto didvyre. Jos mamos išplatintas vaizdo įrašas jaudina ir verčia susimąstyti - kokia vis dėlto yra stipri vaiko meilė.

Claire Koch - penkeri metai, ji lanko mokyklą ir noriai bendrauja su bendraamžiais. Žaidžia, dainuoja, kartais - pasipyksta. Claire - girdi ir kalba, nors gimė dviejų kurčių tėvų šeimoje.

Nuo gimimo mergaitė išmoko gestų kalbos, kuria tarpusavyje bendrauja nekalbantys ir negirdintys žmonės. Koncerto metu, kuomet buvo dainuojamos tradicinės kalėdinės dainos, mažylė ne tik jas dainavo, bet ir tuo pačiu metu vertė į gestų kalbą savo tėveliams.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Beata Nicholson atskleidžia geriausių dovanų sąrašą
Gydytojas apie kontraceptikus ir tai, ką turi žinoti 30 -metės

Floridoje (JAV) vykusiame Kalėdų koncerte mažoji Claire kartu su savo draugais dainavo visiems gerai žinomas dainas "Rudolph the Rednose Reindeer", "Jingle Bells". Tam, kad jos tėveliai suprastų žodžius, mergaitė vertė juos visus į gestų kalbą.

Mergaitės mama Lori, sujaudinta dukrytės poelgiu, patalpino koncerto ištraukas į Youtube tinklą. Vaizdo įrašą patalpinę tėvai prisiminė atvejį, kai N.Mandelos laidotuvėse pasirodė apsišaukėlis vertėjas į gestų kalbą.

Koncerto metu kai kurias vaikiškas daineles turėjo lydėti įprasti gestai, kuriuos vienu kartu rodė mergaitės bendraamžiai. Tačiau ji išsiskyrė iš visų, rodydama ne simbolinius, dainai, skirtus gestus, o kurčiųjų kalbos gestus, kurie buvo skirti jos mylimiems tėvams.

Tėvų meilė vaikams būna beribė, tačiau vaikai savo vaikus myli taip pat, o kartais gal ir daugiau.

Pasižiūrėkime vaizdo įrašą drauge:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis