Jokių dovanų vaikams per Kalėdas: kodėl taip pareiškė Mila Kunis?

Gali pasirodyti, kad žinomos ir turtingos šeimos savo vaikams gali nupirkti visko, ko tik šie įsigeidžia. Tačiau Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris taip nemano. Priešingai, šiemet jie švęs Kalėdas be dovanų.

34 metų aktorė Mila Kunis, kartu su vyru Ashtonu Kutcheriu auginanti dešimties mėnesių sūnų Dimitri Portwoodą ir trejų metukų dukrą Wyatt Isabelle, „Entertainment Tonight" papasakojo apie judviejų norą auginti vaikus be išankstinių nusistatymų.

„Taip, mes neketiname auginti subingalvių. Subingalvių šiame pasaulyje jau pakanka, – sakė M. Kunis. – Mūsų indėlio čia nereikia. Tačiau, žinote, būna ir mielų žmonių."

Vienas iš būdų, kaip jie to siekia – savo vaikams nedovanoja kalėdinių dovanų. Tokį sprendimą pora priėmė po to, kai jų tėvai užpylė mažylius begale dovanų.

„Įvedėme tvarką šiais metais be dovanų, nes kai vaikai jaunesni nei vienerių, tai išties nesvarbu, – toliau kalbėjo aktorė. – Pernai metais kai šventėme Kalėdas, Wyatt buvo dveji, ir dovanų buvo per daug. Mes jai nieko nedovanojome, viskas buvo sudovanota senelių. Vaikas nebemoka vertinti vienintelės dovanos. Jie net nežino, ko norėtų, jie tiesiog nori daiktų."

„Maldaujam jūsų, jeigu norite kažką jai padovanoti, išrinkite vieną dovaną. Priešingu atveju norėtume aukos labdarai, vaikų ligoninei ar keturkojams, bet kam", – taip savo tėvams šįkart pasakė garsioji Holivudo pora.

Vida Press

Iš pradžių Milai Kunis apskritai sunkiai sekėsi suprasti Kalėdų šventės prasmę. „Aš atvykau iš komunistinės Rusijos, kur tau nebuvo leidžiama būti laimingu, taigi mano šventinės tradicijos – „būti tyliai". Atvykusi į Ameriką supratau, kad Kalėdos yra magiškos. Rusijoje kadaise tai buvo stipriai religinė šventė, tad jeigu nesi krikščionis ir jeigu nedalyvauji mišiose, Kalėdų tu nešventi. Tad man, kaip žydei, tai reiškė maždaug, „Kalėdos ne tau". Mes atvykome į Ameriką ir Kalėdos tapo tokios visa apimančios", – prisiminimais dalijosi ji.

Mila Kunis atviravo, kad dabar, kai jiedu su Ashtonu patys turi vaikų, stengiasi sukurti unikalias savo šeimos švenčių tradicijas. Net ir nepaisant skirtingų religinių šaknų, jie švenčia ir Velykas, ir Kalėdas. Pasak aktorės, tai šventės, kuomet yra proga visiems artimiesiems susirinkti į krūvą.

Be tradicijų formavimo aktorė bando suderinti darbą ir motinystę, ir prisipažįsta, kad rasti pusiausvyrą darosi šiek tiek lengviau.

Vida Press

„Šiek tiek mažiau esu įsitempusi dėl to, ko tikėtis. Taip, vis dar nerimauju ir jaučiu kaltę, kad palieku vaikus kitų žmonių priežiūrai, tačiau žinau, kad viskas su jais bus gerai, – aiškina aktorė. – Kadangi kartą tai jau dariau ir vaikas nesipiktina manimi, manau, viskas gerai, galiu tai daryti ir toliau."

Populiarūs aktoriai daug dirba ir keliauja, todėl natūralu, kad jiems prireikia pagalbos. Mila Kunis ne kartą yra pasisakiusi apie tobulos motinystės mitus ir tai, kad moterys privalo prašyti pagalbos, užuot viską nešusios ant savo pečių. Tačiau būtent Mila Kunis tuo ir garsėja, kad būtent savo pirmagimę dukrytę ji ilgai augino tik pati su vyru ir nenorėjo jokių auklių. Gimus antram vaikui ir įgavus daugiau patirties, šiandien ji nebeneigia kitų pagalbos: „Vyras dirba pilnu etatu. Mums reikėjo pagalbos."

Filmuojant komediją „Blogų mamų Kalėdos" („A Bad Moms Christmas") Atlantoje kartu su ja buvo abu vaikai. Aktorė prisipažįsta, kad labai sunku nebuvo, tačiau teko nuolat planuoti veiklą mažiesiems.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis