Jūratė Bitinaitė – apie sąmoningą motinystę ir išpildžiusią svajonę tapti mama

Neseniai tapusi mama ir šiuo metu gyvenanti Meksikoje Jūratė Bitinaitė yra gegužės 6 d. vyksiančios konferencijos „Sveika ir laiminga mama" ambasadorė.

Daugybę šalių apkeliavusi, nuolat augdama ir sukaupusi daug vertingos profesinės ir asmeninės gyvenimo patirties ir išminties, Holistinės gyvensenos konsultantė, konferencijos „Sveika ir laiminga mama“ ambasadorė Jūratė Bitinaitė šiame vaizdo įraše dalijasi apie savo kelionę tampant mama, įžvalgomis apie sąmoningą nėštumą, sąmoningą motinystę ir santykį su savimi.

Šiandien Jūratė – mama. Ji džiaugiasi išsipildžiusia svajone, kurią dabar gali laikyti savo rankose – prieš tris mėnesius gimusia mylima dukrele Kaia. Būdama subrendusi Mama ji padrąsina merginas ir moteris, kurios yra virš 30 ar 35 nedvejoti įgyvendinti savo svajonę tapti Mamomis.

Jūratė primena, kad sąmoningas nėštumas ir sąmoninga motinystė visų pirma prasideda nuo atsakomybės už savo veiksmus, už savo gyvenimo būdą, rūpinimąsi santykiais, mityba, kūnu, sveikata randant balansą su veikla ir gyvenimu.

Dar daugiau, Jūratė atkreipia dėmesį, kad labai svarbu rūpintis santykiu su savimi ir vidine darna, nes būtent nuo to ir prasideda nuostabūs santykiai su Jūsų partneriu ir kitais žmonėmis. Žiūrėkite vaizdo įrašą ir sužinokite daugiau.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis