Kaip gimdymui ruošiasi Indrė ir Jogaila Morkūnai

Būsimas tėtis Jogaila Morkūnas prisipažįsta, kad jam „surinkinėti vaikišką lovelę - aukštoji matematika". Apie žinomos šeimos malonius vaikelio laukimo džiaugsmus.

Pernai metais įvykusi jų tuoktuvių šventė buvo tituluota metų vestuvėmis. Šiuos metus jie pasitiko intensyviu pasiruošimu pirmagimio atėjimui. Žinoma pora - Indrė ir Jogaila Morkūnai - šeimos pagausėjimui ruošiasi itin atsakingai. Šliaužtinukai, lovelė, nešyklė, vežimėlis - tik dalis rūpesčių būsimų tėvų galvose.

„Namuose daiktų vis daugėja ir daugėja: tai reikia naujos spintelės daiktams sudėti, tai dar vienos, o gal jau ir visos didelės spintos", - juokiasi Indrė.

TV3

Pasak būsimo tėčio Jogailos, visi šie rūpesčiai malonūs, tačiau klausimų iškyla daug, o ir veikti yra ką. „Niekad neįsivaizdavau, kad man teks surinkinėti vaikišką lovelę. Galvodavau: na kas čia yra - dvi lentos taip, dvi anaip ir viskas. Kur tau! Stalčiukai, rankenytės, grotelytės, paaukštinimai, pažeminimai - tai aukštoji matematika", - juokdamasis stebėjosi žinomas vyras.

TV3

Stiliaus pojūčiu išsiskiriantis J. Morkūnas jau dabar neatsispiria vaikiškoms madoms - būsimai atžalai renka ir šliaužtinukus, ir megztinukus, ir batukus. „Neseniai buvau į užsienį išvykęs. Galvoju: reikia apipirkti! Iš pradžių rinkausi pagal tai, kur etiketėje parašyta „0-3 mėnuo". O jau po to pirkau tai, kas man gražu. Taigi, šiandien turime 30-40 „bodžiukų" naujagimiui", - šypsosi būsimas tėtis.

TV3

Šį sekmadienį 9.00 val. TV3 laidoje „Padėkime augti" žiūrovų laukia atviras pokalbis su šia šeima apie klausimus, kurie užplūsta laukiant pirmosios bendros atžalos.

Kartu su Indre ir Jogaila laidos kūrėjai keliaus rinktis bene svarbiausio šeimos metų pirkinio - vaikiško vežimėlio. Kokius būtiniausius mažylio „ratų" privalumus išskirs Morkūnai? Kuri spalva jiems pasirodys gražiausia? Kokią naujagimio kraitelio sąrašo dalį jiems pavyks užpildyti?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis