Kaip po patirto šoko jaučiasi Angelinos Jolie ir Brado Pitto vaikai

Praėjus beveik pusei metų nuo to laiko, kai Angelina Jolie ir Bradas Pittas pateikė dokumentus skyryboms, aktorė ir šešių vaikų mama pirmą kartą atvirai papasakojo, kaip tai atsiliepė jai ir jos vaikams.

41 metų A. Jolie su vaikais lankėsi Kambodžoje, atsivėrė duodama išskirtinį interviu BBC prieš savo filmo „Visų pirma jie nužudė mano tėvą" („First They Killed My Father") peržiūrą. Filmas paremtas tikrais įvykiais, raudonųjų khmerų įvykdytas genocidas rodant vaiko akimis.

A. Jolie labai nuoširdžiai kalbėjo apie savo gyvenimą ir savijautą po skyrybų.

BBC reporterė Yalda Hakim aktorės paklausė, ką ji norinti veikti, kai atsikelia ryte. A. Jolie atsakė, juokdamasi: „Tenoriu išverti dar vieną dieną. Pastarieji keli mėnesiai buvo sunkūs." Ji tęsė: „Šiuo metu mano gyvenime tas tarpsnis, kai praktiškai visi būna mano kambaryje: šią akimirką tai du žiurkėnai, du šunys ir du vaikai. Tai tiesiog nuostabu. Paprastai vos nubudusi turiu rūpintis, kas išves šunį, kas keps blynus ir ar visi išsivalė dantis."

Vida Press

Juk aktorė gyvena su savo paaugliais ir dvyniais: Maddoxu (15 m.), Paxu (13 m.), Zahara (12 m.), Shiloh (10 m.) ir dvyniais Knoxu bei Vivienne (8 m.).

Vida Press

Angelina Jolie pabrėžė nenorinti detalizuoti skyrybų aplinkybių ir pasakė reporterei: „Nenoriu labai daug pasakoti apie [incidentą], tik pasakysiu, kad tai buvo labai sunkus metas."

Tačiau nepaisant visos emocinės suirutės, A. Jolie pasakė, kad tikisi, jog visa tai sustiprins jos šeimą. Ji reziumavo: „Mes esame ir visada būsime šeima... Man svarbiausi yra mano vaikai, mūsų vaikai."

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis