Karalienės ir anūkų nuotrauka: atskleidė vieną kuriozišką detalę

Prieš švenčiant Didžiosios Britanijos karalienės Elizabeth II jubiliejų, buvo išplatinta ypatinga monarchės nuotrauka. Joje 90 sulaukusi Elisabeth II pozuoja su dviem jauniausiais anūkais ir penkiais proanūkiais.

Vindzoro pilyje įvykusi fotosesija iš tiesų turėjo būti smagi. Suvaldyti tiek mažų vaikų vienoje vietoje – misija ne iš lengvųjų. Net jei jie ir būsimieji karaliai.

Nuotraukoje įamžinta karalienė su dviem savo jauniausiais anūkais - Jamesu (8) ir Louise Alice Elizabeth Mary Mountbatten-Windsor (12). Jie yra jauniausio karalienės sūnaus princo Edwardo ir jo žmonos Sophie vaikai.

Mažesnieji vaikai – monarchės proanūkiai.

Nuotraukoje pirmiausia dėmesį atkreipia karalienės rankinę laikanti 2 metų Mia Tindall. Ji yra Zaros Phillips, karalienės dukters Anne dukros ir buvusio regbininko Mike'o Tindallo dukra.

Taip pat nuotraukoje pozuoja Savannah (5) ir Isla (3), kurios yra vyriausio karalienės anūko Peterio Phillipso ir jo žmonos Autumn dukterys.

Iš viso būrio anūkų ir proanūkių labiausiai žinomi princo Williamo ir jo žmonos Catherine vaikai – priekyje stovintis 2 metų princas George ir princesė Charlotte, įsitaisiusi ant karalienės kelių.

Pastarieji mažyliai žiniasklaidos dėmesio niekada nestokoja, tačiau šioje nuotraukoje visų dėmesį patraukė mažoji Mia, laikanti promočiutės daugiau kaip tūkstantį svarų kainuojančią rankinę.

Mia neturi karališko titulo, kaip jos ir mama Zara.

Nors nuotrauka padaryta jau prieš kurį laiką, tik šiandien paaiškėjo Mios ir karalienės rankinės mįslė. Kodėl jį laikė būtent Mia? Kodėl apskritai mažam vaikui buvo duota rankinė, o ne, pavyzdžiui, koks vaikiškas atributas?

Kaip žiniasklaidai šiomis dienomis paatviravo Mios tėtis Mike'as Tindallas, paslaptis čia paprasta. Savo dukterį buvęs regbio žaidėjas apibūdino kaip „turinčią charakterį mergaitę". Fotosesijos metu ji taip pat nenorėjo ramiai stovėti ir pozuoti fotografei. Nuotraukos autorė - garsioji fotografė Annie Leibovitz (66). Tad promočiutė karalienė, gelbėdama situaciją, tiesiog pasakė mergaitei: „Paimk ir palaikyk mano rankinę". Mergaitė susidomėjo, trumpam susikaupė ir būtent šią sekundę fotografas ją įamžino. Taip visai neplanuotai nuotraukoje atsirado rankinė. Tik šiandien jos mįslė įminta.

Patenkinti liko visi – ir karalienė, ir mažylė, ir jos tėvai, kurie ilgam prisimins šią fotosesiją ir linksmą nuotykį joje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis