Karališkos šeimos, kurių didžiausias turtas – būrys vaikų

Princas Williamas ir jo žmona Kate Middleton laukia trečio vaiko. Ši žinia sulaukė didelio visuomenės susidomėjimo. Visgi daugiavaikės šeimos nėra retenybė tarp daugelio šalių valdančių dinastijų.

Danijos sosto paveldėtojas Frederikas ir jo žmona Mary

Monarchų santuoką galima vadinti laiminga. Kartu jie jau septyniolika metų. Būsimi sutuoktiniai susipažino per Sidnėjaus Olimpines žaidynes ir 2004 metais susituokė. Iki santuokos profesoriaus dukra Mary spėjo pagyventi Australijoje ir Jungtinėse Amerikos Valstijose. Dėl princo Frederiko Mary atsisakė Australijos ir Anglijos pilietybių.

Scanpix

Dabar pora augina keturis vaikus. Šeimoje auga vienuolikos princas Christianas, dešimties dukra princesė Isabella ir šešerių dvyniai princas Vincentas ir princesė Josephine. Karališkosios šeimos naujienas galima sekti oficialioje Frederiko ir Mary „Instagram" paskyroje.

Vida Press

Jordanijos karalius Abdullah II bin al-Husseinas ir karalienė Rania

Rania – neįtikėtinai graži moteris ir keturių vaikų mama. Šiais metais ji atšventė 47 metus, tačiau ir toliau atrodo tiesiog puikiai. Jos „Twitter" paskyrą seka aštuoni milijonai žmonių. Rania aktyviai užsiima labdaringa veikla ir lankosi daugelyje valstybinių renginių.

Karalienė Rania
Karalienė Rania
Reuters / Scanpix

Kartu su vyru Abdullah Rania turi keturis vaikus: 23 metų sosto paveldėtoją Husseiną, dvejais metais jaunesnę dukrą Iman, kuri ne taip seniai įstojo į Vašingtono universitetą, septyniolikos dukrą Salmą ir dvylikos sūnų Hashemą.

2006 metais Jordanijos karalienė lankėsi Oprah Winfrey pokalbių šou, kuriame pasakojo apie tai, kaip auklėja savo vaikus. Rania prisipažino, kad savo vaikų nelepina ir stengiasi būti pagal galimybes griežta. Ji nori, kad jos vaikai išaugtų garbingais pasaulio piliečiais.

Vida Press

Belgijos karalius Phillipe'as ir karalienė Mathilde

Mathilde ir Phillipe'as susituokė 1999 metais. Per aštuoniolika santuokos metų jie susilaukė keturių įpėdinių: penkiolikos dukters Elisabeth, keturiolikos sūnaus Gabrielio, dvylikos princo Emmanuelio ir devynerių dukters Eleonore. Psichologiją baigusi Mathilde aktyviai užsiima labdaringa veikla.

Vida Press

Nyderlandų karalius Willemas-Alexanderis ir karalienė Maxima

Nyderlandų karališkoji pora augina keturiolikos metų sosto įpėdinę Cathariną-Amalią.

Vida Press

Be jos šeimoje auga dar dvi princesės – dvylikos Ariene ir dešimties Alexia. Valdančioji Nyderlandų dinastija ne kartą spaudoje buvo vadinama laimingiausia karališkąja šeima.

Vida Press

Norvegijos princas Haakonas ir princesė Mette-Marit

Norvegijos sosto įpėdinis Haakonas nustebino šalies aukštuomenę: 2001 metais jis vedė paprastą padavėją. Iki santuokos su princu Mette-Marit viena augino sūnų Mariusą Borgą Hoiby. Dabar pora dar augina trylikos dukrą Ingrid Alexandrą ir vienuolikos sūnų Sverre.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis