Kas papiktino internautus naujoje karališkosios šeimos nuotraukoje?

Nuotraukų apdorojimo programų paprastai prireikia, kai norime pagražinti įamžintą akimirką – paslėpti nuotraukoje esamus trūkumus, atrodyti šviesiau, jauniau, patraukliau. Ar taip pasielgė ir karališkoji šeima, kuri neseniai išplatino naują savo šeimos nuotrauką?

Iki Kalėdų likus kelioms savaitėms, Didžiosios Britanijos karališkieji rūmai išplatino princo Williamo šeimos sveikinimą. Nematytoje nuotraukoje pozuoja visi - princas Williamas, jo žmona Kembridžo kunigaikštienė Kate Middleton bei abu vaikai - pustrečių princas George ir 7 mėnesių princesė Charlotte. Karališkoji šeima dėkoja visiems už jaučiamą palaikymą bei linki gražių švenčių.

Atrodytų, miela nuotrauka ir gražus sveikinimas, nieko čia ne prikibsi. Tačiau jau praėjus kelioms dienoms po šio sveikinimo, atsirado nemažai internautų, kurie rado prie ko prikibti.

Skeptikai priekaištauja, jog nuotrauka buvo gerokai apdirbta specialia programafotošopu, ir visų šeimos narių šypsenos buvo ne natūraliai įamžintos, o "įfotošopintos".

Labiausiai dėl to kliuvo mažylei princesei Charlotte. Būtent dėl jos kilo daugiausia diskusijų. Internautai spėlioja, kad jos galva su šypsena buvo įmontuota daug vėliau. Buvo išsakyta minčių, kad kūdikiai patys savaime yra mieli ir gražūs, todėl nereikia jų dirbtinai gražinti ar atskirai montuoti kūno dalių.

Štai viena iš versijų, kad nuotrauka buvo sumontuota, yra ši: Twitterio vartotojas sako, kad išplaukusios spalvos apie princesės galvą ir pečius yra įrodymas, kad būta fotomontažo.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis