Katažina Zvonkuvienė – apie patirtą pragarą nėštumo metu

Dvynių Donato ir Kornelijos susilaukę Katažina ir Deivydas Zvonkai ryžosi atviram interviu apie nėštumo metu patirtą nerimą.

„Lekiu į ligoninę visu greičiu, ir galvoju: aš viską gyvenime atiduosiu, Dieve, viską atiduosiu. Atimk iš manęs mano sveikatą, populiarumą, mano karjerą, koncertus, gerbuvį, uždirbtus pinigėlius. Viską iš manęs atimk, tik neatimk iš manęs mano vaikų...“, - gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ sunkiai tvardydama ašaras pasakojo dainininkė Katažina Zvonkuvienė.

Interviu metu vos prieš du mėnesius dvynių mama tapusiai dainininkei 36-erių Katažinai Zvonkuvienei ne kartą trūkčiojo balsas, o akyse pasirodė ašaros... Po ilgo laukimo mama pagaliau tapusi moteris neslėps ir pirmame atvirame interviu po dvynių gimimo papasakos ne tik apie džiaugsmą, užplūdusį gimus vaikams, tačiau ir tai, ką teko išgyventi dar jų laukiantis. „Vos nepraradau vieno, o gal ir abiejų savo vaikų“, - papasakos Katažina.

Dešimtą nėštumo savaitę po įtempto koncertų grafiko dainininkei naktį teko skubiai vykti į ligoninę pajutus skausmus. „Man grėsė persileidimas. Galėjau netekti vieno arba net abiejų savo vaikų....“, - su ašaromis akyse šiandien pasakoja dainininkė.

Pasak moters, visiems tik atrodo, kad jos nėštumas buvo lengvas. „Jis buvo gražus, bet tam, kad jis būtų toks pilnavertis, man pačiai teko pasistengti ir, ačiū Dievui, pakako proto pasisaugoti....“, - pasakos Katažina, šiandien sūpuojanti dvynius Korneliją ir Donatą.

Vaikams vardus išrinko 39-erių kompozitorius Deivydas. Kaip pats juokauja, devynių mėnesių tam buvo pakankami, o ir vardų prieš gimstant vaikams iš ilgo sąrašo liko vos keturi. Donatu sūnų D. Zvonkus pavadino savo tėčio garbei, o Kornelijos vardas dukrytei tiesiog patiko abiems. Be to, Katažina ir Deividas norėjo, kad jų vaikų vardai prasidėtų tomis pačiomis raidėmis, kaip ir jų.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis