Kate Middleton paatviravo, kuo užaugęs nori būti mažasis princas

Nuo tada, kai Didžiosios Britanijos princas George pradėjo lankyti vaikų darželį, apie jį negirdėjome nieko. Šiandien visą pasaulį apkeliavo jo mamos, Kate Middleton, žodžiai, kuo mažylis norėtų būti užaugęs.

Nors kai kurios žiniasklaidos priemonės jau seniai rašo apie tai, kad Kembridžo hercogienė Kate Middleton ir princas Williamas laukia trečiosios atžalos, tai nepanašu į teisybę. Oficialiuose renginiuose, kuriuose šiomis dienomis dalyvavo Catherine, ji atrodo liekna kaip smilga.

Dviejų vaikų - princo George ir princesės Charlotte - mama, kaip visada, atrodė nepriekaištingai žavi. Bendraudama ji net paatviravo, kuo užaugęs tapti svajoja jos dvejų su puse metų pirmagimis George, kuris neseniai pradėjo lankyti vaikų darželį.

„Jis dievina oro pajėgų kariūnus ir norėtų juo būti užaugęs. Mes priminsime jam šią svajonę, kai sukaks 12 metų", - sakė Kate Middleton.

Vida Press

Taip ji kalbėjo visai neseniai Londone vykusiame renginyje, skirtame paminėti Karališkųjų oro pajėgų ir aviacijos mokyklos 75-metį.

Vida Press

Toks George pasirinkimas iš tiesų nestebina, juk ir jo tėtis, princas Williamas, dirbo greitosios pagalbos sraigtasparnio pilotu.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis