Katie Price: būčiau žinojusi, kad gims neįgalus, būčiau pasidariusi abortą

Prie britų erotikos modelio, realybės šou žvaigždės Katie Price (37) skandalai limpa kaip musės prie medaus. Visada ryški moteris yra penkių vaikų mama ir šiomis dienomis vėl linksniuojama už savo kontraversiškus pasisakymus.

Pokalbių šou „Loose Women" Katie Price dalyvavo kaip neįgalaus vaiko mama, mat visa laida buvo skirta būtent neįgalius vaikus auginančių šeimų problemoms aptarti. Vienas iš penkių Katie Price vaikų, 13 metų Harvey, nuo gimimo neįgalus.

„Kai gimdžiau Harvey, buvau jauna. Dabar galiu pasakyti: jei būčiau žinojusi, kad jis gims aklas, kad ir kaip tai baisiai skambėtų, greičiausiai būčiau pasidariusi abortą", - TV eteryje pareiškė ji.

Šie žodžiai neliko nepastebėti ir sulaukė didžiulio pasipiktinimo. Internautai pasmerkė žvaigždę už tokį pareiškimą, daugelis baisėjosi, kaip motina tai gali ištarti. Savo socialinio tinklo paskyroje Katie tuoj po laidos ėmė teisintis, kad buvo ne taip suprasta. Esą nelemtasis sakinys paimtas iš konteksto, ji taip negalvoja, o Harvey labai myli. Pasak Katie Price, auginti jį iš tiesų yra iššūkis, tačiau jis yra mielas ir mylimas vaikas.

Katie sūnus yra aklas, turi autizmą, be to jam diagnozuotas genetinis sindromas.

Iš karto po to, kai žiniasklaidos priemonėse nuskambėjo šis Katie poelgis, ji savo instagramo paskyroje publikavo daugybę nuotraukų su Harvey, kurias palydėjo jautriais žodžiais ar širdutėmis.

I love looking at old pictures #memories #kpnation #family love my Harvey 😘

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on Feb 25, 2016 at 4:07am PST

❤️❤️❤️

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on Feb 25, 2016 at 4:12am PST

Katie Price niekada nebuvo minima pavyzdingiausių mamų topuose. Atvirkščiai, jos auklėjimo metodai ir pasisakymai ne kartą yra sukėlę diskusijų. Vienas paskutiniųjų skandalų - jos aštuonmetės dukters makiažas. Katie nedraudžia savo dukteriai ryškiai dažytis, klijuotis dirbtinius nagus ir atrodyti taip, kaip neatrodo mažos mergaitės.

Like mother like daughter ❤️❤️❤️❤️

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on Dec 13, 2015 at 9:12am PST

My gorgeous girl in full #wickedfairy fairy mode 😂 makeup @busterknight

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on Dec 13, 2015 at 6:43am PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis