Klaipėda džiaugiasi gimusiais trynukais FOTO

Po kelerių metų pertraukos Klaipėdos rajone gimė trynukai - dvi mergaitės ir berniukas.

Gabrielė, Dovydas ir Marija - tokiais vardais savo pirmagimius pavadino Alvyda ir Marijus Dargiai, rugsėjo 18-ąją susilaukę trynukų. Paskutinį kartą trynukai Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruoti užpernai.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Fengšui apie žaislus: kokias 8 klaidas darome mes, tėvai?
Gamtos pokštas: po gimdymo moteriai užaugo barzda

Maciuičiuose gyvenanti laiminga šeima namie kol kas puikiai susitvarko be auklių pagalbos.

„Aplankyti atvažiuoja seneliai, kurie mielai padeda ir sauskelnes pakeisti, ir pamaitinti, tačiau mudu su vyru sukamės patys. Žinoma, būna ir bemiegių naktų", - atviravo laiminga mama, kuri, beje, yra iš dvynukių. Mažieji į šį pasaulį pasibeldė šiek tiek per anksti, tačiau, kaip teigė tėveliai, labai stiprūs, sveiki ir net sveriantys daugiau, negu įprasta trims naujagimiams.

„Pirmoji gimė mažiausioji - Gabrielė. Jos svoris siekė 1930 g, antrasis - Dovydas, svėręs 1980 g, trečioji Marija buvo didžiausio svorio - 2120 g", - sakė Alvyda Dargienė. Pasak jos, kol kas sudėtinga pasakyti, į ką panašūs mažyliai. Juos taip pat sunkoka būtų supainioti, nes jie pakankamai skirtingi.

Penktadienį į Savivaldybę naujųjų Klaipėdos rajono gyventojų užregistruoti atskubėjusį tėtį pasveikino Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Vidmantas Buivydas.


Jis palinkėjo kantrybės, pabrėždamas, kad nuolatinis palydovas nuo šiol bus ne tik džiaugsmas, bet ir rūpestis: „Pats esu trijų sūnų, kone pametinukų, tėvas, tad suprantu, ką reiškia auginti tris vaikus". 

Savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas trynukų susilaukusią šeimą aplankys ir pasveikins, kai mažieji šiek tiek sustiprės. Šiemet Civilinės metrikacijos skyriuje užregistruotas 501 kūdikis, iš jų - 247 mergaitės ir 254 berniukai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis