Kliba idealia Holivude laikyta daugiavaikė šeima

Juos dažnai pavadindavo idealiausia Holivudo šeima. Trys vaikai, garsusis tėtis, leidžiantis laisvalaikį su vaikais žaidimų aikštelėje, žinoma aktorė, dėl motinystės laikinai sustabdžiusi perspektyvią karjerą... Tačiau atrodo, kad šioje idilėje kažkas yra ne taip.

Aktorė Jennifer Garner (43) balandžio mėnesį gimtadienį šventė tik savo trijų vaikų apsuptyje. Seraphina (6), Violet (9) ir Samuelis (3) padėjo mamai užpūsti žvakutes ant torto. Kur tuo metu buvo jos vyras ir šeimos tėtis Benas Affleckas (42)?

Kaip praneša žiniasklaida, Benas tuo metu buvo toli nuo namų, kur sąmoningai išvažiavo, norėdamas apmąstyti, kiek svarbi jam šeima ir ką jis darys toliau. Skyrybos ar tolimesnis šeimyninis gyvenimas?

TAIP PAT SKAITYKITE:

Pakrikštyti karališkieji Monako dvynukai

Kaip šiandien sekasi ketvertuko besilaukiančiai 65 metų vokietei?

Benas Affleckas ir Jennifer Garner
Benas Affleckas ir Jennifer Garner
AFP/Scanpix

Vienuolyne

Garsenybių gyvenimus aprašantis amerikietiškasis "The National Enquirer" praneša, kad nuo balandžio vidurio Benas yra užsidaręs budistų vienuolyne Kanadoje. Po paskutinio barnio su žmona, jis čia ieško ramybės ir apmąsto gyvenimą.

Kaip rašoma, šios poros santuoka kliba jau kuris laikas. Esą Jennifer Garner nebegali toliau taikstytis su vyro polinkiu į žaidimų ir alkoholio priklausomybes. Be to, esą ji turi pakankamai įrodymų, kad Benas galėjo būti neištikimas. Dėl to Jennifer jau senokai jaučiasi kaip vieniša mama, kuriai tenka visas krūvis auklėjant tris mažus vaikus bei rūpinantis namų židiniu.

Dar vienas šansas

Šeimai artimas bičiulis bulvariniam leidiniui „Radar Online“ išplepėjo, kad Jennifer buvo nuskridusi į Kanadą pas sutuoktinį, tačiau namo grįžo viena. Benas Affleckas nėra apsisprendęs, kuriuo keliu jam pasukti. Jennifer pasitikėjimas vyru sumažėjęs, tačiau esą ji linkusi suteikti jam dar vieną šansą.

Vida Press

Brangios skyrybos

Jeigu 10 metų kartu gyvenusi pora išsiskirstytų kas sau, tektų gerokai pasukti galvą, kaip pasidalinti bendrą turtą, kuris, manoma, yra daugiau kaip 150 milijonų dolerių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis