Ko galime pasimokyti iš Kate Middleton

Princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Kate Middleton nori įdiegti vaikams tvirtas vertybes. Apie tai, kad labai svarbu lavinti vaikų emocinį intelektą, o ne tik mokyti juos matematikos ar rašymo, karališkoji pora prakalbo viešai.

Jungtinėje Karalystėje minint Vaikų psichinės sveikatos savaitę Kate Middleton apsilankė vienoje Londono mokykloje. Kembridžo hercogienė viešai kalbėjo apie tai, kodėl jai rūpi vaikų emocinė sveikata bei emocinio intelekto lavinimas.

„Žmonės manęs dažnai klausia, kodėl skiriu tiek dėmesio vaikų ir jaunimo psichinei sveikatai, – karališkosios šeimos atstovę cituoja „People". – Atsakymas visai paprastas: todėl, kad manau, jog kiekvienas vaikas turi turėti geriausią įmanomą gyvenimo pradžią".

K. Middleton taip pat kalbėjo apie savo pačios vaikus ir jos, kaip trejų metų princo George'o ir vienerių princesės Charlotte mamos, tikslus.

„Mano tėvai mokė mane, kokios svarbios tokios savybės kaip gerumas, pagarba ir sąžiningumas. Suprantu, kokios svarbios šios savybės buvo ir yra per visą mano gyvenimą", – toliau kalbėjo hercogienė.

„Štai kodėl Williamas ir aš norime išmokyti savo mažuosius vaikus, George'ą ir Charlottę, kokie svarbūs šie dalykai jiems augant. Mano nuomone, tai taip pat svarbu, kaip meistriškumas matematikoje ar sporte", – pridūrė K. Middleton.

Lankydamiesi minėtoje mokykloje, Williamas ir Kate kalbėjo su vaikais apie tai, kaip svarbu dalintis jausmais ir palaikyti kitus vaikus, kurie galimai susiduria su emociniais sunkumais, patyčiomis ar nesklandumais šeimoje.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis