Laura Imbrasienė pasidalino savo naujagimės nuotrauka FOTO - viduje

Gruodžio pradžioje dukrytės susilaukusi Laura Imbrasienė grįžta į TV eterį bei dalijasi pirmąja dukters nuotrauka.

„Baimės mane kamavo nuo pat pradžios. Nuo pirmos akimirkos žinojau, kad laukiuos ir skaičiavau kiekvieną savaitę. Bijojau, kad kažkas gali atsitikti, vis netikėjau, kad mano laimė šalia, kad tas vaikiukas jau pasiekiamas ranka... Tai buvo visai kita patirtis nei su sūnumi", - atviravo gruodžio mėnesio pradžioje dukters susilaukusi LNK laidos „Padėkime augti" vedėja Laura Imbrasienė.

TAIP PAT SKAITYKITE:
15 gero tėčio bruožų
Likimo pokštas: dvyniai gimė skirtingais metais

Apie visus naujosios mamytės išgyvenimus, nerimą, baimes, patirtį ir įspūdžius iš susitikimo su dukrele žiūrovai galės išvysti jau šį šeštadienį 9.30 val. pirmoje 2014 metų „Padėkime augti" laidoje. O kol žiūrovai laukia pirmosios po gimdymo Lauros laidos, ji pati dalijasi naujagimės Saulės Sofijos nuotrauka.


Asmeninio arch. nuotr.

Pasak Lauros, viskas praėjo sklandžiai, nors gimdymo dieną sunkiai sekėsi nusiramint ir patikėt, kad viskas bus gerai.

„Dar ir dabar vakarais, kai pasiguldau mergytę šalia savęs, negaliu užmerkti akių, negaliu patikėt, kad tai įvyko, kad šis mažas stebuklas jau mūsų namuose", - prieš Naujuosius spaudoje prisipažino Laura.

Taip pat šio šeštadienio laidoje „Padėkime augti" bus kalbama ir skaudžia skyrybų tema. Laidos kūrėjai klaus specialistų, kaip veikia šis procesas visus jo dalyvius ir ypač vaikus, ką galime padaryti dėl savo mažųjų, jei darna šeimoje neįmanoma, kaip padėti šį laikotarpį išgyventi kuo lengviau? Naujų metų laidoje bus nagrinėjama ir visada tėvams aktuali paauglystės problemų tema.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis