Lietuvos garsenybės, kurias 2016 metais aplankė gandras

Besibaigiantys 2016 metai žinomoms Lietuvos šeimoms buvo kaip niekad dosnūs: gandrai vos spėjo skraidyti nuo vienų namų prie kitų.

GRUODIS

Besibaigiant metams krepšininkas Darius Songaila su žmona Gintare susilaukė sūnaus Vėjo. Pora jau augina dvynius Herkų ir Jorį, o Darius iš pirmosios santuokos turi dukterį Meilę.

DELFI (A. Smailytės nuotr.)

Gruodžio viduryje pagausėjo dainininko Andriaus Rimiškio ir jo žmonos Vaidos šeima. Dukrytė Andrėja gimė vos kelios dienos iki dainininko trisdešimtmečio. Pirmagimė Lėja gimė prieš penkerius metus.

DELFI (D.Lauručio nuotr.)

Katažina ir Deivydas Zvonkai gruodžio 1 dieną susilaukė dvynukų Donato ir Kornelijos. Didžiausia staigmena poros gerbėjams tapo tai, kad jie susilaukė dvynukų. Apie tai savo gerbėjams jie nebuvo prasitarę iš anksto, todėl žinia apie iš karto du vaikučius buvo sutikta ypač džiugiai.

DELFI / Domantas Pipas

LAPKRITIS

Lapkričio viduryje operos solistui Rafailui Karpiui ir jo žmonai Dianai gimė antroji dukrelė Lėja. Pora susituokė 2014 metais pavasarį, tų pačių metų pabaigoje susilaukė ir pirmagimės Rachelės.

DELFI / Andrius Ufartas

Antrojo sūnaus lapkričio pradžioje susilaukė Antanas ir Aistė Guogos. Berniuką pavadino Tauro vardu. Pirmasis sūnus Herkus gimė 2015 sausio pradžioje.

DELFI / Karolina Pansevič

SPALIS

Dainininkė Gabrielė Grygolaitytė-Vasha ir krepšininkas Ronaldas Rutkauskas dukrytės Adrijos susilaukė spalio 23 dieną. Mažylė gimė Kaune, į ligoninę Gabrielę lydėjo ir jos mama – dainininkė Viktorija Mauručaitė. Mažylė – jos pirmoji anūkė.

DELFI montažas

RUGSĖJIS

Rugsėjo 14 dieną antrojo sūnaus susilaukė Deivis ir Renata Norvilai. Antragimį pora pavadino retu Rėjaus vardu. Renata ir Deivis jau augina šešerių Emilį, o iš pirmosios santuokos Renata turi dukterį Vanesą.

DELFI / Kiril Čachovskij

LIEPA

Liepos 1 dieną Edgaras ir Živilė Lubiai susilaukė sūnaus Herkaus. Tai antrasis poros vaikas, pirmagimė Frida gimė 2013 metų vasarą.

DELFI / Karolina Pansevič

Vienas garsiausių virtuvės šefų Lietuvoje Liutauras Čeprackas ir Laura Čepukaitė susilaukė dukters Liepos Adelės. Laura Čepukaitė iš pirmosios santuokos turi antrokę dukrytę Patriciją.

DELFI / Orestas Gurevičius

BIRŽELIS

Dainininkas Marijus Mikutavičius ir jo mylimoji dizainerė Ieva Daugirdaitė birželio 10-ąją susilaukė sūnaus Majaus.

DELFI / Karolina Pansevič

Žurnalistai Renata Šakalytė Jakovleva ir Viktoras Jakovlevas birželio 16 dieną susilaukė antrosios dukrytės Sofijos. Pora jau augina trimetę Elzę.

DELFI / Kiril Čachovskij

GEGUŽĖ

Gerokai anksčiau laiko savo ketvirtojo vaikelio sulaukė Kristupas ir Jurgita Krivickai. Gegužės 26-ąją gimęs berniukas svėrė vos 1350 gramų ir gimė 27 nėštumo savaitę. Kauno klinikose sustiprėjęs mažylis grįžo į namus, kur jo laukė trys vyresnės sesutės – Atėnė, Fausta ir Elada.

DELFI / Tomas Vinickas

KOVAS

Jogaila ir Indrė Morkūnai dukrytės Marijos susilaukė šių metų kovą. Tai pirmasis poros vaikas, o Jogaila iš pirmosios santuokos turi sūnų.

DELFI / Tomas Vinickas

VASARIS

Andrius ir Monika Šedžiai vasario mėnesį susilaukė sūnaus Gabrieliaus. Monikai tai pirmasis vaikelis, o Andriui Šedžiui - ketvirtasis.

DELFI / Orestas Gurevičius

Vasario mėnesį antrojo sūnaus susilaukė stilistė Agnė Gilytė ir pavadino jį Teodoru. Pirmagimis Hubertas gimė 2012-ųjų gruodį.

Asm. albumo nuotr.

Vasario mėnesį pagausėjo krepšininko Manto Kalniečio ir jo žmonos Mingailės šeima. Gimė dukrelė, kurios namuose laukė vyresnieji poros vaikai – Grėtė ir Tauras.

DELFI (E.Skardžiaus nuotr.)

SAUSIS

Metų pradžioje antro sūnaus susilaukė dainininkas Merūnas Vitulskis su žmona Erika. Sausį gimęs berniukas gavo Herkaus vardą. Pirmagimis Ajus gimė 2014-ųjų spalį.

DELFI / Orestas Gurevičius

Buvęs modelis Jurgita Tvarijonaitė sausio mėnesį susilaukė antrojo sūnaus Patriko Mykolo. Pora jau augina antroką Tomą Juozapą.

DELFI / Domantas Pipas

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis