Mariah Carey išvadinta bloga mama dėl vienos savo nuotraukos su vaikais

Prieš publikuojant nuotraukas socialiniuose tinkluose, verta gerai apgalvoti visas detales. Net jei esate pasaulinio lygio žvaigždė. Tokia išvada peršasi stebinti pastarųjų dienų „skandalą“, kurį sukėlė viena nekalta Mariah Carey publikuota nuotrauka.

3 mln gerbėjų instagrame turinti Mariah Carey (45) dalijasi su jais akimirkomis iš savo koncertinės veiklos bei asmeninio gyvenimo. Prieš kelias dienas ji publikavo jaukią nuotrauką, kurioje nusifotografavo su savo dvyniais Maroccanu ir Monroe. „Movie night“, - parašė žvaigždė, leisdama suprasti, kad šį vakarą leidžia su vaikais namuose ir visi jaukiai įsitaisę didelėje lovoje žiūri filmus.

Atrodytų, gražu ir šeimyniška, nieko neprikibsi. Tačiau internautai rado kur prikibti. Jie parašė daugiau kaip pusė tūkstančio komentarų, o diskusija įkaito taip, kad abejingų jai neliko.

Ažiotažo centre – Mariah sūnelis, kuris nuotraukoje įsitaisęs už mamos ir sesės, o jo burnytėje matyti čiulptukas.

Movie night! #RocThinksHesOnARollerCoaster

A photo posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Feb 1, 2016 at 7:57am PST

Ketverių metų dvynius auginanti dainininkė kritikos susilaukė būtent dėl čiulptuko. Komentatoriai suabejojo jos motinystės įgūdžiais, vadino bloga mama ir šaipėsi, jog tuoj penkerių metų vaikui (dvyniai gimtadienį švęs po kelių mėnesių) čiulptukas tikrai nėra reikalingas.

Skeptikai tvirtino, jog tai, kad beveik penkiamečiui dar reikia čiulptuko, yra ne kas kita, o tėvų tingumas. Kiti nepamiršo perspėti dainininkės, kad ilgas čiulptuko naudojimas turi neigiamos įtakos sąkandžiui, taigi, ir dantims.

Tačiau buvo ir tokių, kurie užtarė Mariah ir skeptikams liepė užsičiaupti. „Jis tik vaikas. Auga sveikas ir laimingas. Rūpinkitės savo vaikais, o ne svetimais“, - rašė kitas komentatorius.

Dvynius Mariah Carey pagimdė būdama 41 metų. Jų tėtis – 11 metų jaunesnis už atlikėją buvęs sutuoktinis Nickas Cannonas. Pasaulinio garso atlikėja Mariah Carey savo karjerą pradėjo prieš 25-erius metus. Šiemet po ilgos pertraukos ji pradeda savo koncertinį turą po Europą, o balandžio 9-ąją atvyksta ir į Lietuvą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis