Mažasis princas karalienės iškilmėse ir juokino, ir stebino (FOTO)

Didžiosios Britanijos karalienės Elžbietos II garbei surengtame parade šį savaitgalį pamatėme visą karališkąją šeimyną. Be abejo, labiausiai visus domino pirmą kartą po dukters gimdymo viešame renginyje pasirodžiusi Kate Middleton bei dvejų metų neturintis princas George.

Iš pradžių paradą princas George stebėjo pro rūmų langą. Auklė Maria Teresa Turrion Borrallo prilaikė mažąjį princą, kuris neslėpė savo emocijų: mojavo rankytėmis, kažką komentavo ir džiaugėsi šventiniu reginiu.

Kaip vėliau rašė skirtingų šalių žiniasklaidos atstovai, akivaizdu, kad princą George tėvams auginti nėra nuobodu. Liežuvį iškišęs ir kikenantis mažylis daug ką pralinksmino. Akivaizdu, kad būtent jis tapo karalienės gimtadieniui skirtų iškilmių žvaigžde.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Pirmasis Kate Middleton pasirodymas viešumoje po antrojo gimdymo

Žinomų nėščiųjų stiliaus katastrofos

Baigiantis ceremonijai, visa karališkoji šeima pasirodė rūmų balkone pamojuoti susirinkusiesiems. Liepos mėnesį 2 metų gimtadienį švęsiantis princas George pasirodė saugiai įsitaisęs tėčiui, princui Williamui, ant rankų.

Vida Press

Tai ypatinga diena 22 mėnesių mažyliui, kuris pirmą kartą dalyvavo oficialiame renginyje.

Berniukas smalsiai stebėjo danguje pasirodžius lėktuvus ir mielai mojavo rankute žiūrovams.

Tik nedaugelis atkreipė dėmesį į vieną ypatingą detalę - jo rūbelį. Princas George dėvėjo tą patį melsvą kostiumėlį, kuriuo buvo pasipuošęs jo tėtis princas Williamas 1984 per tokį pat Karalienės garbei skirtą vasaros paradą. Tai patvirtinta ir oficialioje Karališkųjų rūmų socialinio tinklo Twitter paskyroje.

Prince George's first appearance on the balcony wearing the same outfit his father wore at HM's Birthday Parade 1984 pic.twitter.com/ffhrDleGmT— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) June 13, 2015


Ypatinga ši diena buvo ne tik mažajam princui, bet ir jo mamai, Kembridžo kunigaikštienei Kate Middleton. Gegužės 2 dieną pagimdžiusi dukrelę Charlotte, ji pirmą kartą po gimdymo pasirodė viešai.

Vida Press

Šiai progai stilingoji Kate pasirinko gėlių raštais margintą melsvą suknelę - paltuką, kurio autorė - dizainerė Catherina Walker.

Liepos 22 dieną princui George sukanka 2 metai, jis yra trečiasis eilėje į Didžiosios Britanijos sostą po savo tėčio bei senelio.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis