Mažasis princas vėl atsidūrė dėmesio centre (PAPILDYTA)

Balandžio 21 dieną, ketvirtadienį, Didžiosios Britanijos monarchė karalienė Elizabeth II švenčia savo 90 -ąjį gimtadienį.

Ta proga išleidžiamas specialus pašto ženklas, kuriame karalienė įamžinta su sosto įpėdiniu savo sūnumi princu Charlzu (67), jo sūnumi princu Williamu (32) ir šio sūnumi princu George (2).

Nors garbingas jubiliejus karalienės, visgi nuotraukos centre -žavusis dvimetis princiukas. Jis pasilypėjęs ant specialaus paaukštinimo ir stovi, kad būtų viename lygyje su sėdinčiaisiais. Visi keturi karališkosios šeimos atstovai žiūri į kamerą ir šypsosi. Visgi plačiausia šypsena yra... Taip, be abejo, liepos mėnesį trejų metų gimtadienį švęsiančio išdykėlio George.

AP/Scanpix

Mažylis yra ketvirtasis eilėje į sostą po savo tėčio bei senelio. Kaip pastebėjo šią nuotrauką analizavę žiniasklaidos apžvalgininkai, į akis labai krenta tai, kad princas Charlzas, Williamas ir George yra be galo panašūs vienas į kitą.

Tai pirmoji mažojo George fotosesija, kurioje jis pozavo būtent pašto ženklui. Kad būtų drąsiau, princas įsikibo tėčiui į ranką. Mažylis įsitaisęs tarp tėčio ir prosenelės, kurią, beje, sava kalba vadina"Gan-gan", kaip išplepėjo jo mama vieno interviu televizijai metu.

Karalienė Elžbieta II-oji
Karalienė Elžbieta II-oji
Vida Press

Priminsime, kad praėjusią savaitę princas Williamas su žmona, Kembridžo hercogiene Kate Middleton, šešias dienas viešėjo Indijoje ir Butane, o abu jų vaikai buvo likę namuose. Kelionės metu aplinkinių paklausti, kodėl neatsivežė vaikų, ypač didesniojo princo George, jie pajuokavo, kad sūnus yra toks išdykęs, kad būtų buvę sunku jį „ganyti".

Vida Press

PAPILDYTA

Karalienės gimtadienio dieną šįryt išplatintos garsiosios fotografės Annie Leibovitz Bakingamo rūmuose darytos nuotraukos. Vienoje jų - karalienė Elizabeth II pirmą kartą įsiamžino su visais savo proanūkiais bei dviem jauniausiais anūkais.

Reuters/Scanpix

Nuotraukoje iš kairės stovi 8 metų Jamesas ir 12 metų Louise. Jie yra jauniausio karalienės sūnaus princo Edwardo vaikai.

Šalia karalienės stove ir rankinę laiko jos anūkės Zaros Tindall ir buvusio regbininko M. Tindallo dukra Mia (2).

Dešinėje stovinčios mergaitės - Savannah (5) ir Isla (3) yra vyriausio karalienės anūko Peterio Phillipso ir jo žmonos Autumn dukterys.

Ant kelių įsitaisiusi princo Williamo ir Kate Middleton mažylė princesė Charlotte (11 mėn) ir priekyje stovi dvimetis George.

Nuotraukoje visi provaikaičiai ir anūkai vilki suderintais pastelinių spalvų drabužiais. Princas George ištikimas savo stiliui - mūvi trumpas kelnes bei kojines iki kelių. Pranešama, kad ši nuotrauka daryta Velykų laikotarpiu karališkuose rūmuose.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis