Mažieji princas ir princesė užklupti žaidimų aikštelėje: mano vaikas nuo jų užsikrėtė sloga

Planuojate kelionę į Londoną su vaikais? Nenustebkite kokioje nors žaidimų aikštelėje sutikę princą George ar princesę Charlotte.

Nelengva būti karališkosios šeimos atstovu – nors gali turėti ko tik širdis užsigeidžia, bet negali mėgautis paprastais gyvenimo malonumais, net vaikystėje – vargu ar princas George'as ir princesė Charlotte turi daug galimybių pažaisti su savo bendraamžiais. Bet tik mums taip atrodo.

Aktorius Benas Affleckas papasakojo, kaip jis su sūnumi netyčia susitiko karališkuosius įpėdinius žaidimų kambaryje.

Aktorius prisipažino, kad atvykęs į Angliją jis mėgino savo vaikams parodyti karališkąją šeimą – jie lankėsi ir Bakingamo rūmuose, ir Vinsdoro pilyje, ir Londono Taueryje, bet galiausiai princą George'ą ir princesę Charlotte netikėtai sutiko žaidimų kambaryje. BBC televizijos Grahamo Nortono laidoje jis pasakė: „Mes lankėmės ir Vinsdoro pilyje, ir Londono Taueryje, ir Bakingamo rūmuose, bet nesutikome nė vieno karališkosios šeimos atstovo. O tada vieną lietingą dieną nusivedžiau savo jauniausiąjį (Samuelį) į vieną tų vaikų žaidimų aikštelių po stogu."

„Ten buvo gana tuščia, ir aš pastebėjau, kad ten buvę suaugusieji kažkokie keisti. Visi jie buvo labai puošniai apsirengę ir turėjo ausines. Aš dar pagalvojau: „Labai jau griežta apsauga šiame žaidimų kambaryje. Kol galiausiai suvokiau, kad žaidimų kambaryje yra princas George'as ir princesė Charlotte, ir jie žaidžia su mano vaiku."

Jis pridūrė: „Dabar galėsiu jam pasakoti, kad jis užsikrėtė sloga nuo paties Anglijos karaliaus."

44 m. B. Affleckas turi tris vaikus su aktore Jennifer Garner. Londone jis lankėsi darbo reikalais – reklamavo savo naujausią filmą „Sąskaitininkas" („The Accountant").

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis