Mažoji princesė Charlotte dėl savo elgesio atsidūrė vestuvių dėmesio centre

Princo Harry ir Meghan Markle vestuvės gegužės 19 -ąją dieną sulaukė milžiniško dėmesio visame pasaulyje. Mes taip pat stebėjome šias vestuves ir nepraleidome pro akis mažiausiųjų vestuvių svečių – princo George ir princesės Charlotte.

Princo Williamo šeimai jo brolio vestuvėse buvo skirtas ypatingas dėmesys. Pats princas Williamas buvo vyriausiasis savo brolio Harry pabrolys, o du jo vyresnieji vaikai taip pat turėjo savo pareigas vestuvėse. Princas George buvo pažas, o mažylė - pamergė. Mažiausiasis poros vaikas, prieš tris savaites gimęs Louis, savaime suprantama, vestuvėse nedalyvavo.

Vida Press

O štai trejų metų princesės Charlotte ir ketverių metų (liepą sukaks penkeri) princo George pasirodymas vestuvėse buvo planuotas ir labai laukiamas karališkosios šeimos gerbėjų.

Vida Press

Princas George, kuris, būdamas mažas, negailėdavo linksmų emocijų ir mimikų viešose vietose, dabar atrodo jau gerokai paaugęs ir surimtėjęs.

Vida Press

Vestuvių metu jo ranką laikė tėtis ir mažylis droviai už jo slėpėsi.

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Princesė Charlotte elgėsi atvirkščiai. Gegužės pradžioje trejų metų gimtadienį atšventusi mažylė daug šypsojosi, mojavo rankute, muistėsi ir net kažkam iškišo parodyti liežuvį.

Vida Press

Vida Press

Kaip ir kitos vestuvėse dalyvavusios mažosios pamergės, Charlotte buvo apsirengusi balta „Givenchy“ mados namų suknele be avėjo „Aquazurra“ batukus.

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Įdomu, kad batukuose buvo išgraviruoti jos inicialai bei vestuvių data – tai buvo nuotakos Meghan Markle dovana. Mergaitės galvą puošė plaukų lankelis su baltomis rožytėmis.

Vida Press

Vida Press

Iš viso vestuvėse vaikų palydą sudarė 10 mažylių – 6 mergaitės ir 4 berniukai. Visi jie buvo jaunųjų draugų ir giminaičių vaikai.

Vida Press

Meghan Markle ir princo Harry vestuvių svečiai
Meghan Markle ir princo Harry vestuvių svečiai
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis