Nėščia Beyonce paviešino naujausias savo nuotraukas

Beyonce su vyru Jay-Z laukia gimstant dvynukų. Ir, skirtingai negu kitos pasaulinio garso žvaigždės, neslepia po devyniais užraktais savo didėjančio pilvuko.

Su vyru Jay-Z susituokusi 2008 metais, Beyonce augina 2012 metais gimusią dukrytę Blue Ivy. Netrukus mažylė gaus didžiausią savo gyvenimo dovaną - broliuką arba sesutę. O gal ir abu iš karto. Mat garsioji dainininkų pora laukiasi dvynukų.

Apie tai, kad laukia šeimos pagausėjimo, Beyonce paskelbė savo socialiniame tinkle, publikavusi ryškią nuotrauką, kurioje akivaizdžiai matosi nėštumas.

Ir tai nebuvo vienintelė jos nėščios nuotrauka. Beyonce instagrame turi beveik 99 milijonus gerbėjų ir juos savo nuotraukomis palepina nuolat.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Apr 1, 2017 at 7:48pm PDT

Skirtingai negu kitos žvaigždės, Beyonce nesislapsto ir mielai pozuoja aptemptomis suknelėmis, o vėliau nuotraukas publikuoja visų gerbėjų dėmesiui. Ir ne tik nuotraukas, bet ir trumpus vaizdo įrašus.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Mar 18, 2017 at 5:14pm PDT

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Mar 14, 2017 at 4:05pm PDT

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Mar 8, 2017 at 9:48am PST

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Mar 18, 2017 at 5:14pm PDT

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Apr 1, 2017 at 7:39pm PDT

Apie tai, kad Beyonce antro laukiasi, kalbama nuo tada, kai gimė jos pirmagimė Blue Ivy. Vos pasirodydavo laisvesne suknele, tuoj pasigirsdavo gandų, kad temperamentingoji dainininkė laukiasi vėl. Šiuos spėjimus pakurstydavo ir tai, kad ne viename interviu Beyonce buvo sakiusi, jog jos dukrytė viena tikrai neaugs.

Apie savo nėštumą Beyonce pranešė prieš du mėnesius. Dvynukų lytis nėra žinoma.

We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over. We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you for your well wishes. - The Carters

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Feb 1, 2017 at 10:39am PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis