Nėščia tapo 11 metų ir ilgai slėpė baisią paslaptį

Tressa Middleton iš Broksburno kurį laiką buvo jauniausia mama Didžiojoje Britanijoje. Kai pastojo, jai buvo vos 11 metų, o pagimdė sulaukusi 12.

Šiandien Tressa Middleton yra stipri bei ryžtinga 21 metų moteris.

Tressos skaudi gyvenimo istorija neseniai buvo prisiminta populiarioje TV ryto laidoje, kur ji atvirai papasakojo apie tai, ką teko išgyventi. Tressa gimė šeimoje, kurioje nebuvo rūpinamasi vaikais, ir kai jai buvo 4 metai, ji buvo paimta iš benamės motinos ir pateko į vaikų globos namus. Tiesa, po kelerių metų ji buvo grąžinta biologinei mamai, tačiau čia jos laukė ne gyvenimas, o tikras pragaras. Mergaitę seksualiai išnaudojo jos tikras brolis.

Pastebėjusi, kad pasikeitė jos kūno formos, 11 metų mergaitė atliko nėštumo testą. Jis buvo teigiamas. Apie tai, kad laukiasi vaiko, savo mamai Tressa bijojo pasakyti, todėl pirmiausia prasitarė tetai. Kaip ir tikėjosi mergaitė, žinia, kad ji laukiasi, pribloškė mamą, laimė, jos įsiūtis ilgai nesitęsė ir vėliau ji palaikė savo dukterį.

Paklausta, kas vaiko tėtis, mergaitė tąkart sakė, kad tai kitas paauglys, tačiau iš tiesų tiesa buvo kita. Tik po kurio laiko mergaitė išdrįso pasakyti, kad jos vaiko tėtis - vyresnysis jos brolis, kuris ją išprievartavo.

2006 metais, būdama 12 metų ir 8 mėnesių, Tressa ligoninėje pagimdė mergaitę, kuri buvo atiduota įvaikinimui.

Po gimdymo paauglės Tressos gyvenimas byrėjo toliau, ji klimpo į alkoholio bei narkotikų priklausomybes, ir tik didelių pastangų dėka sugebėjo sustoti.

Būdama 14 metų 2009 -aisiais ji išdrįso pasakyti tikrąją tiesą apie savo nėštumą. Buvo atliktas DNR testas ir vaiko tėvu pripažintas vyresnysis jos brolis Jasonas, kuris nusikaltimo metu buvo 16 metų. Jis buvo nuteistas 4 metus kalėti.

Šiandien Tressa Middleton kuria naujus santykius su mylimu vaikinu, tačiau nepamiršta savo biologinės dukters. Moteris supranta, kad jos dukterį ištiks šokas, kai sužinos, kokiomis aplinkybėmis ji buvo pradėta. Tačiau Tressa turi didelę svajonę, kada nors pamatyti savo mergaitę ir tikėtis, kad ji jai atleis.

Vida Press

Išdrįsusi kalbėti apie savo baisiausią gyvenimo patirtį, Tressa nori padrąsinti visas mergaites ir merginas, kurios atsiduria panašioje situacijoje. Pasak jos, nesvarbu, kokio amžiaus mergaitėms tai nutinka, prievarta niekada nėra pateisinama, todėl svarbu nebijoti apie tai pasisakyti, o skriaudėjas turi būti įvardintas ir gauti pelnytą atpildą.

Vida Press

Tressa Middleton savo asmeninę tragediją aprašė knygoje "Tressa: dvylikametė mama"("Tressa: The 12-Year-Old Mum").

Šią knygą moteris dedikavo dukrytei Annie, kurią ji rankose laikė labai trumpai.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis