Nėštumas sulaukus 50 metų: Janet Jackson pirmą kartą taps mama

Kol 47 metų Jennifer Aniston tik bando pripaišyti nėštumą, o ji atsikerta, jog yra tik sočiai užvalgiusi, kita pasaulinio garso žvaigždė patvirtino, kad laukiasi kūdikio.

Tai jau nebėra gandai, o oficiali informacija: 50 metų Janet Jackson netrukus gimdys pirmagimį. Apie tai pranešė vienas iš Janet brolių, 61 metų muzikantas Jarmeine'as Jacksonas, paklaustas, kodėl sesuo atšaukė koncertinį turą po Europą ir Jungtines Amerikos Valstijas.

Vida Press

„Mano sesutė Janet – beveik mano vaikas. Ir tai taip nuostabu, kad ji dabar turės savo mažylį. Vaikas su vaiku. Visa mūsų šeima visada žiūrėjo ir žiūri į ją kaip į mažylę, ir štai ji išaugo ir ketina pagimdyti savo kūdikį. Nepaprastai didžiuojuosi, kad būsiu tam vaikui dėde, ir negaliu sulaukti, kol pamatysiu, kaip jis atrodys", – sakė Jermeine'as.

Šie vyresniojo brolio žodžiai tik įtikino gerbėjus, kad jų numylėtinė laukiasi.

Priminsime, kad prieš kurį laką Janet pristabdė savo pasaulinį turą „Unbreakable", pranešdama štai ką: „Mano vyras ir aš užsiėmėme mūsų šeimos planavimu".

Vida Press

Priminsime, kad būsimo kūdikio tėvas yra milijonierius verslininkas iš Kataro Wissamas al Mana, kuris už dainininkę jaunesnis devyneriais metais. Pora susipažino 2010 metais, o 2012 metais slapta susituokė.

Vida Press

Janet Jackson yra jaunesnioji pop dainininko Michaelo Jacksono sesuo. Scenoje koncertuoja nuo septynerių. 1982 metais išleido debiutinį albumą. Be muzikinės karjeros artistė taip pat filmuojasi kine. 2011 metais ji išleido gyvenimo patarimų knygą „True You", kuri pasak „The New York Times" versiją užėmė pirmą vietą bestselerių sąraše. 2015 metų spalį išleido pirmą albumą per septynerius metus „Unbreakable", kuris iškart pateko į pirmą amerikiečių „Billboard" vietą.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis