Pasaulis sveikina numylėtinį princą su gimtadieniu

Šiandien, liepos 22 -ąją Didžiosios Britanijos princo Williamo ir jo žmonos, Kembridžo kunigaikštienės, Catherine Middleton sūnelis George'as švenčia vienerių metukų gimtadienį. Ta proga Karališkieji rūmai išplatino 3 naujausias mažojo princo nuotraukas.

Pirmojo gimtadienio proga nuspręsta visuomenei parodyti 3 naujausias princo George'o nuotraukas. Visų jų autorius - žinomas fotografas John Stillwel.

Pirmoji nuotrauka paviešinta prieš kelias dienas, joje princas žengia pirmuosius savarankiškus žingsnius. Nuotrauka padaryta liepos 2-ąją dieną Londono gamtos ir istorijos muziejuje, čia vykstančioje egzotinių drugelių parodoje, kur mažylis lankėsi su tėvais.

TAIP PAT SKAITYKITE:
Pirmieji princo metai: 20 įspūdingiausių nuotraukų
Gimtadienio proga - naujos princo nuotraukos

AP/Scanpix

Šiandien, tikrąją princo George'o gimtadienio dieną, paskelbtos dar dvi naujos nuotraukos. Jose - visa šeima - princas George'as, princas Williamas ir Kate Middleton.

AP/Scanpix

Taip pat išplatintas ir trumpas karališkosios šeimos kreipimasis, kuriame jie visiems žmonėms dėkoja už palaikymą visus šiuos metus. "Švęsdami pirmąjį George'o gimtadienį, norėtume padėkoti visiems, su kuriais per pastaruosius metus buvome susitikę namuose ir užsienyje už daugybę šiltų ir gerų linkėjimų sūneliui ir mūsų šeimai", - sakoma pranešime.

Vida Press

Princas George'as vienerių metų gimtadienį švęs artimųjų apsuptyje, dalyvaujant kitiems Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos atstovams. Nebus tik senelio Charles, kuris su žmona išvykęs vizito.

Sveikiname mažąjį princą su gimtadieniu.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis