Perrašyta karališkoji istorija: princas Williamas gimdykloje?

Milijardai žmonių visame pasaulyje laukia liepos pabaigos, kuomet princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Kate Middleton sūpuos savo pirmagimį. Peno naujoms kalboms kilo po to, kai užsienio žiniasklaidoje pasigirdo pranešimų, jog princas gimdymo metu žada būti kartu su žmona.

Sportas ar gimdykla?

Kembridžo hercogienės ir princo Williamo pirmagimis yra vienas laukiamiausių šios vasaros kūdikių. O būsimasis gimdymas gali perrašyti iki šiol buvusią karališkos šeimos istoriją, mat gimdyme šalia žmonos žada būti princas Williamas. Tai būtų pirmasis karališkasis gimdymas, kai jame dalyvauja tėtis. Yra žinoma, jog kai gimė princas Williamas, jo tėtis, princas Čarlzas, žaidė polą. O kai gimė princas Čarlzas, jo tėtis, princas Filipas, žaidė skvošą. Rodos, tradicija sportuoti, kai žmona gimdo, šįkart bus nutraukta.

Hercogienė Kate Middleton turi mamą Carole arba seserį Pippą, kurios teoriškai galėtų būti šalia jos gimdant pirmąjį vaikutį, tačiau, be abejo, mylimo vyro pagalba gimdymo metu yra neįkainojama.

Ligoninė, kurioje gimdė princesė Diana

Kur gimdys hercogienė Kate, nėra paskelbta, tačiau manoma, kad greičiausiai Marijos ligoninėje Londone, kur princesė Diana pagimdė Williamą. Karališkosios šeimos nėštukė yra sakiusi, kad išbandys visus metodus, palengvinančius gimdymą - vandens galią, taip pat svarsto hipnozės panaudojimą gimdymo metu.

Lemtingoji data - liepos 13 -oji

Jei nėštumas klostytis sklandžiai, kūdikis pasaulį turėtų išvysti liepos 13 dieną. Apie tai yra prasitaręs vienas iš poros draugų. Beje, būtent tuo laiku Jungtinėje Karalystėje bus švenčiamos Elžbietos II karūnavimo 61-osios metinės. Mylimo vaikaičio pirmagimis - ar besugalvosi gražesnę dovaną karalienei?...

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis