Pirmąjį gimtadienį pasitinkantys Zvonkų dvyniai su mama ilsėjosi Egipte

Gimus mažyliams Kornelijai ir Donatui, kurie gruodžio 1 dieną švenčia pirmąjį gimtadienį, dainininkei Katažinai Zvonkuvienei teko kiek pakeisti savo keliavimo įpročius.

Dabar žinomai moteriai svarbiausia, kad atostogų metu būtų atsižvelgta į visus iškart net dvigubai pagausėjusios šeimynos poreikius. Tačiau pasakodama apie paskutines atostogas K. Zvonkuvienė sako, kad jai įtikti visai nesunku – poilsis Egipte paliko vien gerus įspūdžius.

Viename populiariausių Egipto kurortų – Hurgadoje – K. Zvonkuvienė poilsiavo lapkričio pradžioje. Atostogauti ji leidosi su vaikais ir seserimi Alicija. Sako, į egzotišką kraštą dainininkę atviliojo net kelios priežastys.

„Pirma priežastis ta, kad atostogauti norėjome būtent spalio pabaigoje–lapkričio pradžioje. Kelionę planavome kartu su mano seserimi, o ji – pedagogė, taigi tuo metu mokyklose yra rudens atostogos, kai galėjome išvykti. Egipte tuo metu labai šilta, vadinasi, puikiai tinka! Be to, pati Egipte esu nesyk buvusi – ten geras oras garantuotas, taigi atostogauti su vaikais – pats tas. Anksčiau su vaikais čia dar nebuvome", – šypsosi K. Zvonkuvienė.

Skrydis lėktuvu vaikams – joks iššūkis

Nors iš pirmo žvilgsnio Egiptas kelionei su mažais vaikais, juolab dviem, gali pasirodyti kaip pakankamai tolima kryptis, K. Zvonkuvienė sako, kad pasiekti Hurgadą buvo visai nesunku. „Mano vaikai tikri šaunuoliai – su jais lengva ir paprasta keliauti. Joks lėktuvas vaikams nėra problema – nei jiems ausytės paskausta, nei nuobodu pasirodo. Tik pakilus lėktuvui, iškart abu užmigo", – džiaugiasi K. Zvonkuvienė.

Be to, juk ir Donatas, ir Kornelija jau turi keliavimo patirtį – dar prieš kelis mėnesius šeimyna atostogavo Turkijoje, kur irgi skrido lėktuvu. Šįkart tiesioginis skrydis į Hurgadą taip pat truko vos kelias valandas, taigi atostogos dainininkės šeimynai prasidėjo iškart, kai mažyliai pabudo.

Poilsiavo pasyviai, bet kokybiškai

Pati K. Zvonkuvienė su šypsena pasakoja esanti iš tų žmonių, kuriems neįtikti, matyt, neįmanoma. „Dažniausiai man patinka viskas, ir visur, kur tik vyrauja gera nuotaika ir yra gera kompanija, man tikrai gerai", – sako, ko gero, visados geros nuotaikos dainininkė.

Ir šios atostogos, tikina, prabėgo nepriekaištingai: mažyliai kaip įprastai buvo geri, todėl papildomų rūpesčių nekilo, o ir pati su seserimi jau kurį laiką norėjo pasilepinti saule ir patogumais.

„Egiptui kaip vietai atostogoms su šeima neturiu ko prikišti – man viešbutis pasirodė labai geras, tikrai pritaikytas vaikams. Ir lovytėmis pasirūpinta, ir patalynėmis, ir aptarnavimas puikus – darbuotojai vis prieidavo paklausti, ar mums viskas gerai, ar nieko netrūksta, ar visko pakanka. Pavyzdžiui, mums kasdien reikėjo daug vandens, tai nuolat papildydavo", – atrodytų, paprastą, bet reikšmingą pavyzdį pateikia dainininkė.

Kadangi mažyliams dar nėra nė metukų – pirmąjį gimtadienį dvynukai Kornelija ir Donatas atšvęs gruodžio 1-ąją, į tolimesnes ekskursijas po lankytinus Egipto objektus K. Zvonkuvienė keliauti dar nesiryžo.

„Dabar mano vaikams prasidėjo „ropojimo", norėjimo pasivaikščioti laikas. Jei tik pasodinsiu į vežimėlį, tai ims verkti – negaliu riboti jų laisvės! Todėl pakeliauti kur toliau šįkart negalėjome sau leisti – patogiau viešbučio teritorijoje ilsėtis. Žinoma, pasivaikščioti po miestą tikrai ėjome – norėjosi pakeisti aplinką", – pasakoja dainininkė.

Po savaitę trukusio poilsio K. Zvonkuvienė namo grįžo atsigavusi, kupina naujų jėgų. Nors Egipte jau atostogavo ne kartą, kas žino – gal ir vėl, kai Lietuvoje labiau paspaus šaltukas, į svečią šalį sugalvos grįžti.

„Žinoma, kiekvieno poreikiai ir įspūdžiai visada bus skirtingi. Kažkam galbūt pasirodys šio to per mažai, kitiems – kažko per daug. Bet mano poreikiai paprasti, elementarūs – visi buvo išpildyti, ir tikrai nė karto nepasijaučiau neišgirsta ar gavusi nepakankamai dėmesio", – reziumuoja K. Zvonkuvienė.

Po savaitę trukusio poilsio K. Zvonkuvienė namo grįžo atsigavusi, kupina naujų jėgų.
Asmeninio albumo nuotr.

Pasak „Tez Tour" Lietuvoje Ryšių su visuomene ir rinkodaros skyriaus vadovės Ingos Aukštuolytės, Egipto kurortai poilsiauti panorusių šeimų gretose populiarūs ištisus metus: „Čia iš tiesų nuolat vyrauja saulėti, atsipalaiduoti leidžiantys orai, maudynėms vilioja visad šilta Raudonoji jūra. Be to, daugelis viešbučių šalyje yra pritaikyti poilsiui su vaikais tiek infrastruktūros, tiek aptarnavimo ir užimtumo prasme. Tokiuose viešbučiuose tėveliai visada gali jaustis patogiai, nes apie jų poreikius pagalvota iš anksto, o net jei norėsis kiek pailsėti nuo vaikų, šiuos visada užims smagūs animatoriai." Pasak specialistės, palankiausias variantas poilsiauti su vaikais išsiruošusiems tėvams – paketas „Viskas įskaičiuota". Tuomet daugelis papildomai teikiamų paslaugų tampa nemokamos, vadinasi, pavyksta ir sutaupyti, ir apsidrausti nuo papildomų, per atostogas tikrai nepageidaujamų rūpesčių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis