Pirmosios nuotraukos: karališkoji šeima su vaikais atvyksta į Kanadą (FOTO)

Didžiosios Britanijos princas Williamas su žmona Kate Middleton bei abiem vaikais atvyko oficialaus vizito į Kanadą. Tai pirmas kartas, kai jie vyksta keturiese.

Victorios oro uoste iš lėktuvo išlipo keturiese - princas Williamas laikė už rankos trimetį princą George, o Kate Middleton savo glėbyje – vienerių metų princesę Charlotte.

Scanpix

Tiesa, vėliau sūnus padavė ranką mamai – taip, tikriausiai, jis jautėsi saugiau nepažįstamoje aplinkoje po varginančio skrydžio.

Vida Press

Pastebėtina, kad visi keturi kruopščiai susiderinę aprangas - mėlyna Kate Middleton suknelė suderinta su princo George megztuku bei trumpomis kelnaitėmis bei princesės Charlotte balta suknele, kurios raštai – taip pat melsvi.

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vienerių metų princesei Charlotte tai yra pirmas kartas, kai ji su tėvais keliauja oficialaus vizito į kitą šalį. Princui George – antras. Pirmojo oficialaus vizito į svečią šalį princas George su tėvais skrido dar būdamas kūdikis. Tąkart princas Williamas su žmona Kembridžo kunigaikštiene Kate Middleton lankėsi Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje.

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Vida Press

Kanadoje princas Williamas ir Kate Middleton lankėsi 2011 metais, netrukus po savo vestuvių. Dabar jų laukia dar didesnis išbandymas - savaitės vizitas su dviem mažais ir smalsiais vaikais.

Vida Press

Kanadoje karališkoji ketveriukė svečiuosis daugiau kaip savaitę - iki spalio 1-osios. Programa išties įspūdinga ir labai įtempta. Dienotvarkėje numatyti vizitai į Kanados oficialias institucijas, jaunimo bei labdaros organizacijas. Vieną dieną bus rengiama šventinė popietė vaikams. Tikėtina, kad į ją Kate Middleton atsives ir abu savo mažylius.

Iš viso per savaitę numatyta trisdešimt skirtingų veiklų. Kai kurios išvykos organizuojamos taip, kad į jas galėtų ateiti ir paprasti Kanados gyventojai. Organizuojant šio vizito susitikimus bei išvykas buvo atsižvelgta į tai, kad kartu keliauja ir vaikai.

Drauge į Kanadą atskrido ir nepakeičiamoji vaikų auklė ispanė Maria.

Reuters/Scanpix

Reuters/Scanpix

Reuters/Scanpix

AFP/Scanpix

AP/Scanpix

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis