Po didelių pastangų dukrytės susilaukusios Lauros Imbrasienės pirmasis interviu

Gruodžio pradžioje dukrytės susilaukusi TV laidų vedėja Laura Imbrasienė - jau dviejų vaikų mama. "Dar negaliu patikėti, kad šis mažas stebuklas mūsų namuose", - apie naujagimę Saulę Sofiją sako moteris.

Po didelių pastangų susilaukusi dukrelės žavioji Laura Imbrasienė pirmąjį interviu duos savo vedamos LNK laidos „Padėkime augti" kūrėjams.

„Dar ir dabar vakarais, kai pasiguldau mergytę šalia savęs, negaliu užmerkti akių, negaliu patikėt, kad tai įvyko, kad šis mažas stebuklas jau mūsų namuose", - prisipažins Laura šį šeštadienį, 9.30 val. laidoje „Padėkime augti".

TAIP PAT SKAITYKITE:
Išraiškingas video: nesuvaidinta vaikų reakcija į pirmą kartą ragaujamą maistą
3 tėvų klaidos, kurios trukdo vaikui augti

Vasaros pabaigoje, kai Laura dalijosi savo patirtais išgyvenimais ir daug jėgų bei laiko pareikalavusiais bandymais susilaukti antrojo vaikelio, visi nekantriai laukė ir tyliai džiaugėsi vis apvalėjančiu laidos vedėjos pilvuku. Prieš keletą savaičių į šios žavios moters šeimą atėjo dar viena šeimos narė - dukrytė Saulė Sofija.

„Aš net draugėms sakau: ką tas vaikas galvoja, kur ji papuolė. Negaliu iškęsti jos nelietus, nemylavus. Kaip beprotiškai man norisi būti su ja. Gal todėl, kad kai turėjau ją pilvelyje, tas emocijas kaupiau, kaupiau. O kai jos sprogo, visas jas dedu į tą mažą vaikiuką", - šypsosi Laura.

Vis dėl to prisimindama gimdymo dieną, Laura atvirauja negalėjusi nusiraminti. Apie visus naujosios mamytės išgyvenimus, nerimą, baimes ir patirtį žiūrovai galės išgirsti jau šį šeštadienį pirmoje 2014 metų „Padėkime augti" laidoje per LNK.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis